BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Kılıçdaroğlu: EYT'yi ısrar ettiğimiz için gündeme aldılar ----

Kılıçdaroğlu: EYT'yi ısrar ettiğimiz için gündeme aldılar

 Kılıçdaroğlu: EYT'yi ısrar ettiğimiz için gündeme aldılar
07 Ağustos 2022 - 13:24 www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu, "EYT, ana gündem maddelerimizden birisi. Israr ettiğimiz için iktidar bir ekip kurdu ve EYT'yi gündeme aldı" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisine 90 bininci kadın üyenin katılımı nedeniyle düzenlenen törende emekliliği yaşa takılanların (EYT) durumuyla ilgili konuştu. Sözcü'deki Yavuz Alatan imzalı habere göre Kılıçdaroğlu, EYT konusunda ısrar ettikleri için hükümetin konuyu gündemine aldığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin 90 bininci kadın üyesi Kütahyalı esnaf Adalet Bayrakkaya’yı makamında kabul etti. Kabulde, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hatice Semerci, Kütahya Kadın Kolları Başkanı Sevinç Şenol da yer aldı. Kılıçdaroğlu, bir süre rozetini taktığı Bayrakkayı’yı dinledi.

“ISRAR ETTİĞİMİZ İÇİN EYT’Yİ GÜNDEME ALDILAR”

Ekonomiye ilişkin mesajlar da veren Kılıçdaroğlu, “Emeklikte Yaşa Takılanlar (EYT), ana gündem maddelerimizden birisi. Israr ettiğimiz için iktidar bir ekip kurdu ve EYT’yi gündeme aldı. Fakat hiç üzülmeyin, çözmezlerse iktidara geldiğimizde çözeceğiz. Esnaf ekonomik bir darboğazda.

Kasaya yansıyan bir alım olmadığını, zorda olan esnafın sürekli eleman çıkarmak zorunda kaldığını biliyoruz. Bu sorun sadece Kütahya’ya özgü değil, maalesef ülkenin genelinde yaşanıyor. En alt gelir grubunda olanlarsa barınma, yeme içme gibi en temel gereksinimlerini dahi karşılamakta zorluk çekiyor. Vergi adaletsizliği en çok alt kesimi etkiliyor. Çiftçilerse ne gübre ne ilaç ne de mazot alabiliyor. Üst tabaka her geçen gün zenginleşirken olan halka oluyor. Bu sorunları çözeceğiz.

Kaynak doğru yerde, doğru şekilde kullanıldığı takdirde yaşanan bu ekonomik krizi çözeceğiz. İnsanların en temel ihtiyaçlarına ulaşması lüks olmayacak. Seçime az kaldı, sabredin” dedi.

Kılıçdaroğlu: Çiftçiye ÖTV’siz, KDV’siz mazot vereceğiz

Kılıçdaroğlu'ndan fındık alım fiyatı tepkisi

Kılıçdaroğlu: Bizim görevimiz devleti yeniden inşa etmektir

 




YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum 10 Ağustos 2022 11:47

    EYT sorunun şartsız koşulsuz çözümü , sağlık çalışanlarının  ve genel çalışma koşullarının....  düzeltilmesi, seçim beyannamenizde yer alması ve ana gündem maddeniz olmasını talep ediyoruz Sayın Bay Kemal Kılıçdaroğlu.

  • Kılıçcılar07 Ağustos 2022 15:10

    Bence helalleşme ciddi bir konu Kılıçdaroğlu, bunun için delegelerinin %75-80'nini sağ kesimden belirlemeli. Diğer parti kurumlarında da bu şekilde aktivasyon almalı ki millet helalleşmeyi ciddiye alsın. Yoksa kuru laflarla o işler olmaz! Oy istiyorsa bunu hemen yapmalı hem de göstere göstere yapmalı. Kadın kollarına, gençlik kollarına ve diğer parti organlarının çoğunu sağ kesimden seçmeli, kokona ve elitlerden seçerse nal toplar. Açık söyleyim onlar bir tane ekstra oy katmaz. İlla delegeleri ve parti kollarını sağ kesime açmak zorunda, chp, dp nin anası ise bunda abes bir durum olamaz. Sağ ve muhafazakar kesimden çok sayıda insan Chp delegelerinde ve kadrolarında yer almalı...olmazsa olmaz.