BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu, Akşener ile görüşecek----

Kılıçdaroğlu, Akşener ile görüşecek

Kılıçdaroğlu, Akşener ile görüşecek
09 Nisan 2018 - 16:57 www.finansgundem.com

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Kemal Kılıçdaroğlu ile, Meral Akşener'in perşembe günü 10.30'da görüşeceğini açıkladı.

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, MYK sonrasında parti binasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tezcan, Erzincan Kemaliye´de bir şehit olduğunu belirterek taziye ve başsağlığı dileklerini iletti. CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu´nun 300 gündür `rehin´ olduğunu savunan Bülent Tezcan Anayasa Mahkemesinin hala bir karar vermediğini söyledi. 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla emniyet mensuplarının gününü de kutlayan Bülent Tezcan "O çalışma şartları karşılığına aldıkları maaş yetersiz. Örgütlenme imkanlarının önü kesiliyor. Sorunlarının çözülmesini bekliyoruz. Çalışma koşullarının iyileştirilmesi gerekir. 3600 ek göstergenin polislere verilmesi lazım" dedi. 

'GENEL BAŞKANIMIZ CUMARTESİ GÜNÜ HATAY'DA'

Bülent Tezcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderlerle ne zaman görüşeceği sorusuna "Perşembe günü saat 10.30´da İYİ Parti´yi ziyaret edeceğiz" diye yanıt verdi. Tezcan, Kılıçdaroğlu´nun Hatay ziyaretinin önümüzdeki cumartesi gerçekleşeceğini bildirerek, "Hatay programı cumartesi günü. Hatay´ı ziyaret edecek. Reyhanlı, Kırıkhan ve Hatay çevresinde incelemelerini sürdürecek" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)