BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu, 2019'da aday olacak mı----

Kılıçdaroğlu, 2019'da aday olacak mı

Kılıçdaroğlu, 2019'da aday olacak mı
25 Temmuz 2017 - 03:16 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 2019'daki cumhurbaşkanlığı seçiminde "Erdoğan'ın rakibi kim olacak" sorusunun yanıtı için AK Parti kulislerinde konuşulanları ve CHP liderinin adaylıkla ilgili son sözlerini köşesine taşıdı. İşte Selvi'nin o yazısı:

Tüm hesaplar 2019’daki Cumhurbaşkanlığı seçimine dönük yapılıyor. Muhalefette tüm hesaplar Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan’ın karşısına çıkarılacak aday için yapılıyor. Bir grup, sağ seçmenden oy alma adına Meral Akşener ismini telaffuz ediyor. Cılız bir kesim eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’u istiyor. Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın Kılıçdaroğlu’na, “Cumhurbaşkanı adayı ol” çağrısı da siyaset kulislerinde “Deniz Baykal, cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor” diye yorumlanmıştı. İlhan Kesici’yi de unutmamak lazım. Cumhurbaşkanlığı seçimine henüz süre var. Bakarsınız bizim sol araya araya Macron’unu bulur. Ama benim asıl yazmak istediğim nokta farklı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)