BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKiğılı'dan şok sözler----

Kiğılı'dan şok sözler

Kiğılı'dan şok sözler
11 Kasım 2013 - 14:54 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kigılı, Galatasaray derbisi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu

Fenerbahçe'de Başkanvekili Abdullah Kigılı, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray'ı 2-0 yendikleri derbi mücadelesi sonrasında Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu.
İşte Kigılı'nın sözleri...
"YANAL İLE İMZALADIĞIMIZDA TENKİT YEDİK"
"Mukavele imzaladığmızda ciddi tenkit yedik. Ersun hoca bilinen bir insan. bundan emindik. sürpriz olmadı bu performansı. İyi gidiyor. 9 puan far var ama. Bu köprünün altında çok sular akar. "
"HEP CENTİLMENCE OLMALI"
"Hep böyle centilmence olmalı bu maçlar. Geçmişte böyleydi. Niye karşılıklı seyirciler derbi maçlar yerini almasın? Gelişen Türkiye'de niye bunlar olmuyor. Anlamakta zorluk çekiyorum. Futbol bir eğlence sporu. Her dakika galip gelemezsiniz. Fenerbahçe en büyük gücünü taraftardan alıyor. Taraftarımıza teşekkür borçluyuz"
"BİZ DEPLASMANA GİDERKEN RAHAT GİDİYORUZ"
"Fenerbahçe, Galatasaray maçları ayrı bir mutluluk veriyor. Seyircimizin önünde mağlup olmak hoş değil. Seyirci de öyle bir noktaya geldi ki, G.Saray psikolojikman rahatsız çıkıyor maça. 14 seneden beri psikolojik bir durum var. Bunun takım üzerinde bir rahatlığı var. Ama biz deplasmana giderken, en kötü zamanımızda bile onları yendiğimiz için bir rahatlık var. Artık İnşallah hep böyle gider, 99'dan beri galip gelemedi Galatasaray. "
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)