BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKıdem tazminatı için yeni açıklama!----

Kıdem tazminatı için yeni açıklama!

Kıdem tazminatı için yeni açıklama!
22 Eylül 2016 - 10:28 www.finansgundem.com

Kıdem tazminatıyla ilgili tartışmalar devam ederken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu konuyla ilgili son dakika açıklama yaptı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bugün canlı yayında kıdem tazminatı ve taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili son dakika açıklama yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Müezzinoğlu kıdem tazminatı ve taşeron işçilerle ilgili yaptığı açıklamada; 'Kıdem tazminatında adaletin sürdürülebilirliğin olduğu bir çerçeveyi henüz oluşturabilmiş değiliz. Önümüzdeki hafta taraflarla görüşeceğiz' dedi.

Bakan Müezzinoğlu kredi kartına taksit kararı ile ilgili; Bu anlamda kamuoyunun talebi vardı. Kredi kartı düzenlemeleri kararı ekonomik dinamiklerin sisteme pozitif katkı sağlaması adına alındı. Biz de yerli üretim alanlarınının teşvik ve değerlendirmesini gündeme aldık. Ekonomik dinamiklerin sisteme pozitif etkisiyle bu kararlar alındı. Ekonomi uzmanı değilim, yorum yapacak konumda değilim, açıklamasında bulundu.

Kredi kartı ve kredilere getirilen değişiklikler!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)