BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKesilen boğa traktör vincinde taşındı----

Kesilen boğa traktör vincinde taşındı

Kesilen boğa traktör vincinde taşındı
04 Ekim 2014 - 15:05 www.finansgundem.com

Sivas'ta bugün yaşanan kaçan kurbanlığı yakalama çalışmaları diğerlerinden farksızdı ancak sonrasında yaşananlar korkunçtu...

Sivas’ta Ata Sanayi Sitesi içerisinde kesim yapılmak için getirilen 7 hisselik boğa, zincirini kopartarak kaçınca caddede kovalamaca başladı. Bir teknoloji ürünü satılan bir marketin camını kıran boğa Kongre Lisesi’nin bahçesine girdi. Burada kıstırılan boğayı yakalamak için sahipleri polisten yardım istedi. Belediye Hayvan Barınağı’ndan çağrılan görevliler uyuşturucu iğne attı ve sakinleşen boğa yakalandı.

1 KİLOMETRE GÖTÜRÜLDÜ

Okul bahçesinde kesilen boğa, getirilen bir traktörün vincine takılarak , yaklaşık bir kilometre uzaklıkta olan kaçtığı yere götürüldü ve burada yüzülüp eti sahiplerince paylaşıldı.


"ZARAR VERMEDEN YAKALAYABİLDİK"

Kurbanlık boğanın hissedarlarından Yılmaz Coşkun, "Kesim yapacağımız dükkana bağlamıştık zinciri kopardı kaçtı. Kongre Lisesi’nin bahçesine geldi. Belediyeden arkadaşlar gelip bize yardımcı oldu. Yakaladık ve kestik. Bizi yaklaşık 2 saat uğraştırdı, peşinden koşturdu. Bu sırada da bir esnafımızın dükkanının camına zarar verdi. Neyse ki fazla zarar vermeden yakalayabildik" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)