BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKentsel dönüşüme Akbank desteği----

Kentsel dönüşüme Akbank desteği

Kentsel dönüşüme Akbank desteği
26 Ocak 2013 - 14:35 www.finansgundem.com

Akbank, Esinder Yapı A.Ş ile Kentsel Dönüşüm kredileri için protokol imzaladı.

Akbank, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile imzaladığı protokol sonrasında, Esenler’de faaliyet gösteren müteahhitleri tek bir çatıda toplayan Esinder Yapı A.Ş ile Kentsel Dönüşüm kredileri için protokol imzaladı.
Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, yaptığı yazılı açıklamada, kentsel dönüşüm konusunda yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile imzaladığımız protokolden sonra kentsel dönüşüm projelerinin yapımı gerçekleştirecek müteahhit firmalarımızdan ilki olan Esinder A.Ş ile protokolümüzü imzalıyoruz. Bu doğrultuda İstanbul için büyük önemi olan Esenler ilçemizde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan finansman desteğini sağlayacağız” dedi.
"DÖNÜŞÜMÜN BAŞLAYACAĞI ALANLAR İÇİN HAZIRLANIYORUZ"
Tözge, Esinder A.Ş’nin yanında Akbank olarak yer alacaklarını, böylelikle Esenler’in, depreme dayanıklı, nitelikli konutlara kavuşmasının yanında, kentsel dönüşüm projeleri ile yeniden inşaa edilmesiyle hak sahipleri de İstanbul’un hak ettiği standartlarda bir yaşam alanına kavuşacaklarını kaydetti. Akbank olarak bu resmin bir parçası olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Tözge, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı il müdürlükleri, belediyeler ve müteahhit firmalar ile görüşerek öncelikli olarak dönüşümün başlayacağı alanlar için hazırlandıklarını açıkladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)