BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakKentsel dönüşümde eylem planı açıklanıyor----

Kentsel dönüşümde eylem planı açıklanıyor

Kentsel dönüşümde eylem planı açıklanıyor
26 Mayıs 2019 - 09:15 www.finansgundem.com

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Gelen veriler ışığında önümüzdeki hafta kentsel dönüşüme ilişkin tüm Türkiye'deki eylem planımızı açıklayacağız" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Valilikler kanalıyla belediyelerimize bir genelge göndermiştik. Gelen veriler ışığında önümüzdeki hafta kentsel dönüşüme ilişkin tüm Türkiye'deki eylem planımızı açıklayacağız." dedi. Bakan Kurum, Esenler Belediye Başkanlığını ziyaret ederek kentsel dönüşüme ilişkin genel değerlendirme toplantısı yaptı.

Daha sonra Esenler'deki kentsel dönüşüm alanlarını gezerek incelemede bulunan Bakan Kurum, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kentsel dönüşümle ilgili çalışmaların hızlı bir şekilde yürütüldüğünü anlatan Kurum, “Valilikler kanalıyla belediyelerimize bir genelge göndermiştik. Genelgemizin süresi 19 Mayıs'ta bitti ve gelen veriler ışığında da inşallah önümüzdeki hafta da kentsel dönüşüme ilişkin tüm Türkiye'deki eylem planımızı açıklamış olacağız ve bu çerçevede çalışmalarımızı yürütüyoruz.” Dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet yılmaz28 Mayıs 2019 17:34

    Adana yüreğirde mütaahit 1000 metre yeri toplamış ama kendisine illa üç bin metre  Ada olan yeri ya sen topla yada diğer bir müteahhitle sınırlı başka müteahhitle topla yap diyor adam bekliyorum ne başka müteahhite veriyorlar nede müteahhit gelip yapıyor halbuki ben kendi parselimi  yapsam diğerleri bakıp görse onlarda ikna olur  kentsel dönüşüme razı olurlar parselimi onaylayın yapim diyor iki yıl olacak bir türlü belediyede onaylamıyorlar sıkıntı bu