BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKennedy'lerin torunu aşırı dozda uyuşturucudan öldü----

Kennedy'lerin torunu aşırı dozda uyuşturucudan öldü

Kennedy'lerin torunu aşırı dozda uyuşturucudan öldü
02 Ağustos 2019 - 15:23 www.finansgundem.com

ABD'de 1968'de, başkan olan ağabeyi John F. Kennedy gibi suikast sonucu ölen senatör Robert F. Kennedy'nin 22 yaşındaki torunu Saoirse Kennedy Hill kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ABD Massachusetts'teki Cape Cod Hastanesi, Saoirse Kennedy Hill'in ölüm nedeniyle ilgili açıklama yapmadı. Ancak Amerikan medyası, Hill'in aşırı dozda uyuşturucudan öldüğünü öne sürdü.

New York Times gazetesi, Boston'da iletişim öğrencisi olan Hill'in depresyon geçirdiğini iddia etti.

CBS Televizyonu ve New York Post gazetesi de haberlerinde aynı iddialara yer verdi.

Hill, Robert ve Ethel Kennedy'nin kızı Courtney Kennedy'nin çocuğu.

Kennedy Ailesi'nde trajediler dizisi

Kennedy Hill'in dedesi Robert Kennedy, Demokrat Parti başkan aday adayıyken Los Angeles'ta Sirhan Sirhan adlı 24 yaşındaki Ürdün vatandaşı bir Filistinli tarafındanöldürülmüştü.

Sirhan, Robert F. Kennedy'yi "İsrail'e desteğinden dolayı" öldürdüğünü söylemişti.

Robert F. Kennedy'nin ABD Başkanı olan kardeşi John F. Kennedy de 1963'te Dallas'ta suikast sonucu öldürülmüştü.

20 yıl önce de John F. Kennedy'nin 38 yaşındaki oğlu John F Kennedy Jr, bir düğüne giderken kullandığı uçağın denize çakılması sonucu hayatını kaybetmişti. (BBC Türkçe)

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat02 Ağustos 2019 22:09

    Hiç sanmıyorum!  Kesinlikle bir suikast olduğunu düşünüyorum.  Şimdi sıra Trump ve ailesinde ki bunlarda özellikle hanım Bayan ı Kenedy gibi giyinerek onların yolunda olduğu mesajını vermişti.  Bir şeyler kurcalandıkça aslında koca ülkenin nasıl bir örümcek ağı ile kaplandığı ortaya çıkıyor. Amerikan halkı bunu gayet iyi biliyor ancak ellerinden pek te bir şey gelmiyor. Kavramlar kurallar gelenekler birbirine karıştırılınca insanların kafaları darmadağınık oluyor. Bulanık ve hastalıklı zihinleri yönetmek te  hiç zor olmuyor.

  • Tufan02 Ağustos 2019 16:15

    Adamlar da nasıl bir intikam hissi varsa ne kadar kennedy varsa kökünü kazıdı yahudiler. Malum kennedy FED'in özel banka olmasına karşı çıkıp tekrar devletin kontrolüne aldıktan sonra! suikaste kurban gitti. Yeni gelen başkan tekrar siyonistlere teslim etti FED'i. Şimdi korkuyorlar bunların soyundan biri başkan olurda başımıza bela olur hesabı hepsini şişledi adamlar.