BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKendisiyle kafa bulan başkan----

Kendisiyle kafa bulan başkan

Kendisiyle kafa bulan başkan
29 Nisan 2013 - 09:04 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Barack Obama, Beyaz Saray Muhabirleri'nin gecesinde komedyenlere taş çıkarttı

Her yıl geleneksel olarak ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen Beyaz Saray Muhabirleri gecesinde onur konuğu olan Amerika Başkanı Barack Obama hem güldü, hem de güldürdü.
Geceye özel olarak skeçler, şakalar ve videolarla hazırlanan Obama, bütün gece kendisini eleştiren Cumhuriyetçi Parti'ye yüklenirken, kendisini de espri malzemesi yapmaktan geri kalmadı. Kasım 2012'de ikinci kez başkan seçilen Obama'nın yeni başkanlık döneminde "enerji patlaması ve değişim" sözü verdi. İşe karısının yeni seç kesimini deneyerek başlayacağını söyleyen Obama, eşinin kendisine değişim için gereken enerjiyi vermesini istediğini belirtti ve bu anlarda fotomontajlı kâküllü saç görüntüleri ekrana yansıtıldı.
MÜSLÜMAN SOSYALİST...
Cumhuriyetçi medya tarafından Müslüman bir sosyalist olduğu iddialarına karşılık veren Obama, "Bu günlerde aynaya bakıyorum ve eskisi gibi genç, Müslüman, sosyalist olmadığımı görüyorum" dedi. "Geçen yılki yenilgiden sonra Cumhuriyetçiler azınlıklara yaklaşmaya çalışıyor. Ben de bir azınlığım, önce bana yaklaşmaya çalışsınlar" diyen Obama, hem kendisi eğlendi, hem de konukları eğlendirdi. Obama'nın en çok talk şov yıldızı Conan O'Brien'a güldüğü görüldü.
LİNCOLN FİLMİNE GÖNDERME YAPTI
Obama, yönetmen Steven Spielberg ve oyuncu Tracy Morgan ile birlikte gece için sürpriz bir film hazırladı. Videoda Spielberg, Lincoln filmindeki başarısıyla "en iyi oyuncu ödülü" Oscar'ını kazanan Daniel- Day Lewis'in, bu kez yeni projesi olan "Obama" filminde başrol oynadığını söyledi. Ardından ekranda kendisini taklit etmeye çalışan Lewis'i canlandırarak, Obama olmanın zorluklarını anlattı. Obama, "rolü gereği" ayna karşısında Obama mimik ve hareketlerini taklit etti.
PSY'DAN SHARON STONE'A KADAR HERKES ORADAYDI
Geceye, Conan O'Brien, Barbara Streisand, Steven Spielberg, Sharon Stone, Olivia Munn, Kevin Spacey, Irina Shayk, Piers Morgan, Gerard Butler, Kerry Washington, Katy Perry, Psy, Michael J. Fox, Donna Karan, Michael Douglas, John Legend gibi pek çok ünlü isim katıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)