BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKayseri'de sigara içmek için maskesini indirenlere izin verilmeyecek----

Kayseri'de sigara içmek için maskesini indirenlere izin verilmeyecek

Kayseri'de sigara içmek için maskesini indirenlere izin verilmeyecek
08 Ekim 2020 - 13:33 www.finansgundem.com

Kayseri'de korona virüs tedbirleri kapsamındaki denetime katılan Vali Günaydın, "Bazı vatandaşlarımız sigara içme bahanesiyle maskelerini çıkarıyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda kentte halkın yoğun olduğu Düvenönü ve 27 Mayıs caddelerinde gerçekleştirilen korona virüs denetimine katıldı. Denetim öncesi açıklama yapan Vali Günaydın, kentte korona virüsle mücadelenin kararlılıkla sürdüğüne dikkat çekti.

Vali Günaydın, "Bütün müdürlerimiz ve kolluk kuvvetlerimiz sahada aktif olarak denetimlerini yapıyor. Şehrimizde alınan tedbirlerle vaka sayısında önemli bir gerileme kaydettik. Ancak, bu durum bizi rehavete sokmasın. Yine akraba ziyaretlerimiz, komşu ziyaretlerimizi erteleyelim. Vatandaşlarımız maske ve hijyen kurallarına genel anlamda dikkat ediyor. Kurallara uymayanlara ise cezai işlem yapılıyor. Bazı vatandaşlarımız sigara içme bahanesiyle maskelerini çıkarıyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz. Sigara sağlığa zararlı olduğu gibi maske çıkararak insanların sağlığını riske etmek de kimsenin hakkı değildir" diye konuştu.

Ceyhan, toplumsal bağışıklık için süre verdi

Gözyaşına dikkat! Korona virüs belirtisi olabilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)