BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaynar su borusu patladı! AVM'de can pazarı----

Kaynar su borusu patladı! AVM'de can pazarı

Kaynar su borusu patladı! AVM'de can pazarı
22 Temmuz 2023 - 19:30 www.finansgundem.com

Moskova’da bir AVM’de sıcak su boru hattının patlaması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti

Rusya’nın başkenti Moskova’daki Vremena Goda isimli bir alışveriş merkezinde (AVM) korkunç bir olay yaşandı…İşte Sözcü'de yer alan konuyla ilgili haber: 

AVM içindeki sıcak su borusu patlayınca kaynar sular AVM’nin içini doldurdu. Kısa bir süre içinde kaynar su binanın büyük bir bölümünü doldururken ilk belirlemelere göre 4 kişi feci bir şekilde can verdi.

Yetkililer aralarında ağır yaralıların da olduğu 70 kişinin ise bölgedeki hastanelere götürüldüğünü ve bazılarının da olay yerinde tedavi altına alındığını açıkladı. 18 kişinin AVM içinde mahsur kaldığı açıklanırken yaralıların 50’sinin durumunun ağır olduğu açıklandı.

Sıcak su boru hattının patlaması sonrasında yetkililer soruşturma başlatırken, Rusya’da yaygın kullanılan sosyal medya platformu Telegram’da paylaşılan görüntüler de izlenme rekoru kırdı. Zemin katta biriken suyu silmek ve gidere göndermek isteyen görevlilerin bacaklarında yanıklar oluştuğu belirtildi.

Moskova Belediye Başkanı Sergei Sobyanin, yaşamını yitirenlere başsağlığı mesajı yayınlarken, “Bütün ekiplerimiz olay yerinde duruma müdahale ediyor” dedi.

2007 yılında açılan AVM’de 150’den fazla mağaza olduğu açıklandı.

Olaya ilişkin soruşturma açılırken, Rus basınındaki haberlerde, kazanın AVM'deki bir restoranın mutfak kısmında meydana geldiği belirtiliyor.

Moskova'da AVM'lere ilgi azaldı

İstanbul'da AVM'de yangın

Ankara'da AVM yangını söndürüldü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)