BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaymakamın Twitter'dan suç duyurusu HDP'li Birlik'i küplere bindirdi----

Kaymakamın Twitter'dan suç duyurusu HDP'li Birlik'i küplere bindirdi

Kaymakamın Twitter'dan suç duyurusu HDP'li Birlik'i küplere bindirdi
14 Temmuz 2016 - 23:25 www.finansgundem.com

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'nin Twitter hesabından yaptığı suç duyurusu HDP'li Leyla Birlik'i kızdırdı. Birlik, Efkan Ala'nın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi

HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik, Şırnak’ta çatışmada öldürülen kayınbiraderi Hacı Birlik ile birlikte çektirdiği fotoğrafını Twitter hesabından paylaşıp ihbarda bulunan Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe hakkında soru önergesi verdi. Birlik soru önergesinde, "Beytüşşebap Kaymakamı’nın şahsıma yönelik yaptığı ırkçı ifadeler ile ilgili herhangi bir yasal işlem başlatılacak mıdır?" diye sordu.

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, kendisine ait Twitter hesabından HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik’in Şırnak’ta çatışmada öldürülen kayınbiraderi Hacı Birlik ile çektirdiği fotoğrafı, "Bu terör propagandası değil midir? Terörle mücadele sadece asker ve polisin işi değildir. Adli süreç başlatılmalıdır" mesajı ile paylaştı.

BİRLİK'TEN ALA'YA SORU ÖNERGESİ

Kaymakamın bu paylaşımı üzerine HDP’li Birlik, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın yanıtlaması istemiyle Beytüşşebap Kaymakamı için yazılı soru önergesi verdi. Soru önergesinde Birlik, Kaymakamın yaptığı paylaşımdan sonra farklı hesaplardan şahsına ait olan resmi twitter hesabına tehditkar ifadelerin kullanıldığı mesajların geldiğini belirtti. Leyla Birlik’in Bakan Ala’ya yönelettiği soruların yanıtlanmasını istedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)