BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKatar 5. kez en güvenli ülke seçildi----

Katar 5. kez en güvenli ülke seçildi

Katar 5. kez en güvenli ülke seçildi
23 Ocak 2023 - 17:01 www.finansgundem.com

Katar, Numbeo’nun her yıl açıkladığı Şehre Göre Suç Endeksi’nde 5 yıldır olduğu gibi bu yıl da en güvenli ülke seçildi. Ülke son olarak Fifa Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmıştı.


Yaşam kalitesi verileri, barınma göstergeleri, suç oranları, sağlık hizmetleri kalitesi, ulaşım kalitesi gibi istatistikleri içeren kitle kaynaklı küresel veri tabanı olan Numbeo, Katar’ı beşinci yılda da en güvenli ülke ilan etti. Katar 2018 yılından bu yana Numeo Global Endeksi’nde ilk sırada kalarak dünyadaki en güvenli ülke konumunu koruyor.

Ülkeyi ziyarete gelenlerin her biri, turist olmalarına rağmen ülkede kendilerini güvende hissettiklerinin altını her fırsatta çiziyor. Uluslararası ziyaretçilerine sunulan hizmetleri iyileştirmeye ve geliştirmeye çalışan ülke, bu kriterleri korumayı en önemli görev olarak görüyor.

Vizesiz seyahat özgürlüğü

Katar'a, altı kıtada 160'tan fazla ana noktayı Doha'ya bağlayan ulusal havayolu Qatar Airways ile dünyanın her yerinden kolayca erişilebiliyor. Katar'ın vize muafiyet sistemi, ziyaretçilere vizesiz seyahat özgürlüğü sunuyor.

Katar, ödüllü havayolu Qatar Airways'den, en son güvenlik görüntüleme teknolojisi ve güvenlik kontrol noktalarında gelişmiş temassız teknolojiye sahip Hamad Uluslararası Havalimanı'na kadar her ziyaretçi temas noktasında güvenliğe öncelik veriyor.

Çöl, plajlar ve deniz boyunca çeşitlilikler içeren manzaralarıyla birlikte dünya standartlarında sanat galerileri ve ikonik müzelere, UNESCO dünya mirası alanlarına ve doğa harikalarına ev sahipliği yapan, modern bir başkent olan Doha, bir dizi benzersiz ve otantik deneyim sunuyor.

Katar'dan 450 milyar dolarlık yatırım planı

 

Dünya Kupası’nda Katar’ı ziyaret edenlerin sayısı belli oldu

 

'Katar'dan rüşvet' soruşturması genişliyor: Belçika ve İtalya'da 20 baskın

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.23 Ocak 2023 19:19

    KATAR NEDEN GÜVENLİ ÜLKE OLUYOR? YÖNETENLERİ YÜKSEK ÜCRETLER ALIYORLAR İSE DİĞER VATANDAŞLARI DA YÜKSEK ÜCRETLER GELİRLER ALIP HERKESE ADALETLİ DAVRANILIP KOLAYLIKLA EV ARABA SAHİBİ OLDUKLARINDAN GELİRLERİYLE YERYÜZÜNDE SEYAHAT EDEBİLDİKLERİNDENDİR

  • E.g.23 Ocak 2023 18:58

    ÜLKENIN DOĞAL ZENGİNLİKLERİNİ VATANDAŞLARIYLA PAYLAŞAN ÜLKELER GÜVENLİ ÜLKELERDİR PAYLAŞMAYAN RAB BANA HEP BANA DİYENLERİN ÜLKELERİ GÜVENSİZ ÜLKELERDİR