BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKartal'da gece yarısı transfer bombası----

Kartal'da gece yarısı transfer bombası

Kartal'da gece yarısı transfer bombası
23 Ağustos 2015 - 09:38 www.finansgundem.com

Beşiktaş Quaresma ve Mario Gomez’in ardından ünlü bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı... Kartal, sambacıda mutlu sona ulaştı.

Siyah-beyazlılar bir süredir Lucas Leiva ve kulübüLiverpool ile görüşmelerini sürdürürken sonunda anlaşma sağlandı ve Sambacı 1 sezon için kiralandı. 

Son Kartal Lucas Leiva
 
11 ASİST YAPTI
 
28 yaşındaki oyuncuyu bonservisi ile birlikte satmak isteyen Liverpool kiralık teklifi nedeniyle bir türlü transfere sıcak bakmazken sonunda Fikret Orman’ın çabaları ile mutlu sona ulaşıldı. 2007’den bu yana İngiliz ekibinin formasını giyen Sambacı toplamda da 22 kez de Brezilya formasını giyerken sakatlık nedeniyle geçtiğimiz yılPremier Lig’de 20 maçta sahaya çıkabildi. 
 
Lucas Leiva’nın hafta içinde İstanbul’a gelerek 1 yıllık kiralık anlaşmaya imza atacağı öğrenilirken transferin maddi detayları ise açıklanmadı. 
 
GREMIO’DAN 2007’de Liverpool’a 6 milyon Euro’ya transfer olan Leiva Premier Lig’de toplam 196 kez sahaya çıkıp 1 gol 11 asitle oynarken Devler Ligi’nde ise 25 maça çıkıp 1 gol 2 asistlik bir performans sergiledi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • c223 Ağustos 2015 14:28

    kimi allırsan al solda quaresma sagda termınator gokhan 2 artiz takımı bozuyor, aksam görduk hepsini boş herffiler bı cacık olmaz besiktasdan