BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKartal'da çöken binada ölü sayısı 15'e yükseldi----

Kartal'da çöken binada ölü sayısı 15'e yükseldi

Kartal'da çöken binada ölü sayısı 15'e yükseldi
08 Şubat 2019 - 18:41 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Koca, Kartal'daki faciada ölenlerin sayısının 15'e yükseldiğini açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kartal’da bina çökmesi sonucu yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti. Olayda ölenlerin sayısının 15'e yükseldiğini, 7 kişinin yoğun bakımda olduğunu belirten Bakan Koca, enkazdan kurtarılan Mert Aydın ile Azra Havva Tekgöz'ün durumlarının orta ile kötü arasında olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamaları şöyle;

"Kartal'da çöken binada hayatını kaybedenlerin sayısı 15'e yükseldi. 13 hastamızdan 7 kişi yoğun bakımda, 6 kişi servislerimizde tedavi ediliyor. Adem Alemdar 47 yaşında, ortopodik açıdan kırıkları olan, operasyonları yapılmış ve şu an ciddi bir sorunu yoktur. Leyla Yaman, yoğun bakımda, genel durumu şu an itibarıyla iyi.Beyin cerrahisi kliniği tarafından müdahalesi yapıldı. Mert Aydın, 19 yaşındaki vatandaşımız, hastamız, genel yoğun bakımda takip ediliyor, genel durumu orta ile kötü arasında görünüyor. Mert'e yapılan müdahale saat 15.25'de bitmiş oldu. Yapılan müdahale sonrası kendisini ziyaret ettim. Genel durumu şimdilik yakın takip ettirmek gerektiren durumda. Havvamız acil yoğun bakımda, tedavisi devam ediyor. Genel durumu orta ile kötü arası olarak kabul edildi. Sağ ayağında özellikle ciddi bir sorunu var. Yakından takip ediliyor. Ali Efendioğlu 81 yaşında. Genel durumu orta ile kötü arasında. Solunum cihasına bağlı. Bahriye Aytar acil yoğun bakımda, takip edilen, genel durumu kötü gibi gördüğümüz kafa travması olan yakın takip ediliyor. Tayyip Mahmut Alemder.. Tayyib'in genel durumu şu an için iyi. Küçük müdahale yapıldı. Solunum cihazına bağlı değil. Yoğun bakımda yakından takip ediliyor. İyi olarak gördüğümüz hastamız. diğer hastalarımız ise serviste takip edilen Nazan Tekgöz, Havva'nın annesi, genel durumu iyi. Adile Oral 77 yaşında genel durumu iyi olan bir hastamız. Güler Yılmaz, 57 yaşında ciddi bir sorunu yok. Ali Eren Alemdar yine ortopodik durumda takip edilen, genel durumu iyi olarak gördüğümüz, yakın dönemde taburcu olan hastamız."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)