BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKartal'da çöken binadaki ölü sayısı 21'e yükseldi----

Kartal'da çöken binadaki ölü sayısı 21'e yükseldi

Kartal'da çöken binadaki ölü sayısı 21'e yükseldi
09 Şubat 2019 - 18:21 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Soylu, ölenlerin sayısının 21'e yükseldiğini söyledi, "Binada 35 kişi vardı" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, Kartal'da bina çökmesi sonucu ölenlerin sayısının 21'e yükseldiğini bildirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kartal'da çöken binada 35 kişi vardı.14 kişiyi yaralı olarak enkaz altından çıkardık, 21 kişinin de cansız bedenine ulaşıldı" açıklamasında bulundu.

Binaların risk analizi yapılacak
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise Kartal'da çöken binanın olduğu bölgedeki binaların risk analizinin yapılacağını bildirdi.

Erdoğan yaralıları ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugün, Kartal'da bina çökmesi sonucu yaralanan ve yoğun bakımda tedavisi süren çocukları ziyaret etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru 10 Şubat 2019 16:58

    bir binada arama kurtarma çalışmaları günlerce sürüyorsa deprem olduğu zaman yandı memleket...

  • Mahallenin Delisi10 Şubat 2019 13:29

    Bir binada dahi enkaz çalışmalarının ne kadar zor olduğunu ne yazık ki bu acı olayla tekrar gördük. Marmara bölgesinde beklenen büyük depremde nasıl bir kaos olacağını tahmin etmek zor değil...Depreme hazırlık göstermelik toplanma alanları, adına ketsel dönüşüm denilen rant ekonomisine dayalı plansız bina yenilemeleri ile olmaz...Allah milletimizi doğal afetlerden korusun zira bizim hafızamız zayıf, düşünüp tedbir alma bilincimiz yok, aklımız araba yoldan çıktıktan sonra çalışıyor, biz har vurup harman savurmaya alıştık, biz dostlar alışverişte görsün diye anı yaşıyoruz ileriye bakamıyoruz, biz şatafata alıştık, binalarda sağlamlığından ziyade manzarası, m2'si parkesi, penceresi kısacası gözümüzle gördüğümüz özellikleri önceliğimiz ne de olasa bize bir şey olmaz...   

  • ozgur10 Şubat 2019 12:14

    Çok mu zor şu an kayıp olanların sayısını bulup, enkaz altında bu kadar insan olduğu düşünülüyo demek Bu kadar mı acizsiniz. 

  • torku09 Şubat 2019 20:47

    bu binaya kaçak kat çıkılmasına izin veren belediye başkanı şuan erzurum belediye başkanı adayı olmuş. apartmanda ölenlerin bir kısmı da kendisiyle aynı soyismini taşıyan akrabaları. bu akraba kim güvenip oy verir?