BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKarsu Türk Böbrek Vakfı için sahnede!----

Karsu Türk Böbrek Vakfı için sahnede!

Karsu Türk Böbrek Vakfı için sahnede!
26 Şubat 2016 - 12:46 www.finansgundem.com

Karsu, Dünya Böbrek Günü'nde, Zorlu Performans Sanatları'nın da desteği ile Türk Böbrek Vakfı için sahne alacak

1990 yılında Amsterdam'da doğan; anne babasının, ona köklerini unutmasın diye, doğdukları köyün ismini verdikleri Karsu, Avrupa'dan dünyaya parlayan bir yıldız. New York - Carnegie Hall, North Sea Caz Festivali gibi dünyanın en önemli sahnelerinde Türk ezgilerini gururla duyuruyor.
 
2012 yılında çıkardığı ilk stüdyo albümü Confession ile Avrupa ve Türkiye'de büyük beğeni toplayan Karsu'nun yeni albümü Colors, geçtiğimiz aylarda Y Kültür Sanat etiketiyle piyasaya sürüldü. Karsu caz müzikle tanınmasına rağmen, bu albümünde müzikal yelkenlerini daha geniş açtı. Caz temelli olan albümüne funk, pop ve reggae stilleri ile renk kattı. Karsu, albümlerindeki şarkıların neredeyse tamamını kendi yazıp besteliyor. Bugüne kadar bestelediği bütün şarkıları İngilizce olan Karsu, bu albümde en büyük sürprizi, ilk kez Türkçe sözler yazarak bestelediği iki şarkıyla yaptı.
 
Albüm ilk kez Eylül ayında Amsterdam'da tanıtıldı. Hollanda basınından oldukça iyi yorumlar alan Karsu'nun burada verdiği konser, heyecanlı ve dinamik seyircisiyle birlikte çok renkli ve eğlenceli geçti. Hollandalılar Türkçe sözleri anlamamasına rağmen, konserde en çok 'Bırak Beni Böyle' adlı şarkıdan etkilendiklerini söylediler.
 
Colors'ın tanıtım konserleri kapsamında en heyecanlandığı konserlerinden birini memleketi Hatay'da veren Karsu, turnesine dünya ve Türkiye'de devam ediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)