BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKarma Komisyon'dan Semra Güzel kararı----

Karma Komisyon'dan Semra Güzel kararı

Karma Komisyon'dan Semra Güzel kararı
17 Kasım 2022 - 17:25 www.finansgundem.com

Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in milletvekilliğinin düşürülmesi yönünde görüş bildirdi.

TBMM Anayasa Adalet Karma Komisyonu, HDP'li Semra Güzel'in milletvekilliğinin düşürülmesi yönünde oy çokluğu ile karar aldı.

TBMM Hazırlık Komisyonu, HDP Milletvekili Semra Güzel'in devamsızlık nedeniyle milletvekilliğinin düşürülmesi yönünde karar vererek, dosyayı Karma Komisyon’a havale etmişti.

Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in milletvekiliğinin düşürülmesi yönünde görüş bildirdi.

AK Parti, CHP ve MHP oyunu, Semra Güzel'in milletvekilliğinin düşürülmesi yönünde kullandı. HDP ret oyu verirken İYİ Parti oylama katılmadı.

Karar, TBMM Genel Kurulu'na sevk edecel ve nihai karar burada verilecek.

PKK'lı bir teröristle fotoğrafları ortaya çıkan Güzel'in dokunulmalığı Mart ayında kaldırılmıştı. Eylül ayında yurt dışına kaçamaya çalışırken yakalanan Güzel halen tutuklu. 'Silahlı terör örgütü kurmak suçundan' 15 yıl ceza istemiyle yargılanıyor.

HDP'li Semra Güzel hakkında yeni karar

 

HDP'li Semra Güzel'in hakim karşısına çıkacağı gün belli oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)