BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaramollaoğlu: Adeta Twitter adliye koridorlarına döndü!----

Karamollaoğlu: Adeta Twitter adliye koridorlarına döndü!

Karamollaoğlu: Adeta Twitter adliye koridorlarına döndü!
26 Ağustos 2020 - 22:47 www.finansgundem.com

Karamollaoğlu "Bir ülkede adalet, sosyal medya üzerinden sağlanmaya çalışılıyorsa; o ülkede adalet yok demektir. Adaletin olmadığı yerde ise; zulüm vardır. Adeta Twitter adliye koridorlarına döndü!" açıklamasında bulundu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya platformlarında, özellikle Twitter'da her gün farklı suç ve suçlular hakkında başlatılan adalet kampanyalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Paylaşımındaki videoda, “Bir ülkede adalet, sosyal medya üzerinden sağlanmaya çalışılıyorsa; o ülkede adalet yok demektir. Adaletin olmadığı yerde ise; zulüm vardır” diyen Karamollaoğlu, "Adeta Twitter adliye koridorlarına döndü!" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Neredeyse her gün yeni bir 'adalet' çağrısı

Twitter'da başlatılan, binlerce vatandaş tarafından 'adalet' çağrısında bulunulan kampanyalara; kadın cinayetleri, kadına şiddet, taciz ve tecavüz suçluları başta olmak üzere neredeyse her gün bir yenisi eklenirken, geçtiğimiz haftalarda 18 yaşındaki İpek Er'e günlerce tecavüz ederek ölümüne neden olan Uzman Çavuş Musa Orhan'ın sorgusunun ardından serbest bırakılması üzerine, tutuklanması için kampanya başlatılmıştı.

Söz konusu kapmanya ve yoğun tepkilerin ardından tutuklanan Orhan'ın, daha sonra avukatlarının itirazları üzerine tekrar serbest bırakılması da Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşayan İpek Er, cinsel saldırıya uğradığını anlatan bir mektup bıraktıktan sonra 16 Temmuz'da tabancayla intihar girişiminde bulunmuş, daha sonra da kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)