BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor​Karabük'te 11'ler belli oldu----

​Karabük'te 11'ler belli oldu

​Karabük'te 11'ler belli oldu
28 Mart 2014 - 19:51 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta açılış maçında Karabükspor, Beşiktaş'ı konuk ediyor

İŞTE İLK 11'LER;

BEŞİKTAŞ: Tolga - Necip, Dany, Franco, Motta - Atiba, Veli, Jones - Oğuzhan, Olcay, Mustafa Pektemek

K.KARABÜKSPOR: Waterman - Erdem, Yiğit, Mabiala, İshak - Carioca, Sow, Musa - Furkan, Erkan, Eneramo

Olcay'dan taraftarlara küfür mesajı
Olcay Şahan karşılaşma öncesi ısınma sırasında Beşiktaş tribünü önüne gelerek taraftarlara "Lütfen küfretmeyin size ihtiyacımız var" şeklinde seslendi.

Karşılaşma öncesi istatistikler
Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde bu akşam 14. kez karşı karşıya geliyorlar. İki takım arasında geride kalan 13 lig maçından 7'sini Beşiktaş, 1'ini Kardemir Karabükspor kazandı, 5 maç da berabere sonuçlandı.
Beşiktaş'ın 26 golüne, Kardemir Karabükspor 10 golle cevap verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maç golsüz sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta açılış maçında Karabükspor, Beşiktaş'ı konuk ediyor

Kardemir Karabükspor, ligde Beşiktaş'ı 11 maçtır yenemiyor. Siyah-beyazlı takım karşısında ligdeki tek galibiyetini 1993-94 sezonunda, rekabetteki ikinci randevuda alan Kardemir Karabükspor, daha sonraki 11 maçta galip gelemedi. Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile yaptığı son 11 lig maçından 6'sını kazandı, 5'inde berabere kaldı, rakibine mağlup olmadı.

Karabük'teki maçlar
İki takım, yarınki maçın oynanacağı Karabük'te daha önce 6 lig maçında karşılaştı. Karabük'teki maçlardan 4'ünü deplasman takımı Beşiktaş, 1'ini ev sahibi ekip Kardemir Karabükspor kazandı, 1 maç da berabere bitti.

Beşiktaş, deplasman maçlarında 16 gol atıp, kalesinde sadece 5 gol gördü. Geçen sezon Karabük'te yapılan maçı Beşiktaş 3-0 kazandı.

Biliç: Safranbolu Saraybosya'nın kopyası!
Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç, karşılaşma öncvesi kamp yaptıkları otelden İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Metin Albayrak yönetici Berkan Gocay ve Ahmet Kavalcı'nın kahvaltılı davetine katıldı. Osmanlı konağında verilen davette Çebi ile konuşan Biliç "Saraybosna'ya aşığım. Safranbolu'ya da aşık oldum. Eski Osmanlı havası ve mimarisi insana huzur veriyor" diyerek övgü yağdırdı. Safranbolu Kaymakamı Burat Bulacak ise Biliç'i ailesi ile 1 haftalığına davet etti. 

Çebi doğduğu ilçede arkadaşları ile hasret giderdi
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, çocukluğunun geçtiği Safranbolu'da çocukluğunu geçirdiği arkadaşları ile hasret giderdi. Çebi, Safranbolu'nun Dünyanın en güzel yeri olduğunu ve burada huzur bulduğunu söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)