BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKar ne zaman yağacak?----

Kar ne zaman yağacak?

Kar ne zaman yağacak?
11 Ocak 2021 - 12:39 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı beş günlük hava durumu tahminlerine göre, bu hafta kar yağışları önce Kars ve Ardahan'da etkili olacak, ardından ise yurdun batı kesimlerinde de kar etkisini göstermeye başlayacak.

Türkiye'de kış mevsiminde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken vatandaşlar, kar ne zaman yağacak, diye soruyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden paylaşılan 5 günlük hava durumu tahminlerine göre, bu hafta Türkiye'nin doğusunda yer alan Kars ve Ardahan'da kar yağışı etkili olacak. Haftanın sonuna doğru kar yağışları yurdun batı kesimlerinde de etkili olacak.

Haftanın ilk gününde Ardahan ve Kars illerinde kar yağışı beklenirken, yurdun kuzey kesimlerinde ise yağmurlu bir hava bekleniyor. Orta ve güney bölgelerinde ise parçalı bulutlu bir hava yaşanması bekleniyor.

Salı günü Ardahan'da kar yağışlarının sürmesi beklenirken, Karadeniz, Marmara ve Ege bölgelerinde ise yağmurlu bir hava bekleniyor. Doğu Anadolu Bölgesi genelinde çok bulutlu bir hava olması beklenirken, Akdeniz'in doğusu ve Güneydoğu Anadolu'da ise parçalı bulutlu ve güneşli bir hava olacağı bekleniyor.

Çarşamba günü yağmur etkisini artırırken, ülkenin orta ve batı bölgelerinde yağışlı hava bekleniyor. Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt'te parçalı bulutlu bir hava beklenirken, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da ise çok bulutlu bir hava durumu bekleniyor.

Perşembe günü Marmara Bölgesinin Ergene bölümünde, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik, Eskişehir ve Sivas kentlerinde karla karışık yağmur, Doğu Anadolu genelinde ise kar yağışlarının etkili olması bekleniyor.

Cuma günü ise kar yağışının ülke genelinde etkili olması bekleniyor. Özellikle Doğu Anadolu Bölgesi ile İç Anadolu Bölgesi kar yağışlarının en etkili olacağı bölgeler olarak gösterilirken, Ergene bölümünde de karla karışık yağmurlar bekleniyor.

Telefon rehberini ele geçirip yakınlarına mesaj atıyorlar

Çin aşısına acil kullanım onayı geldi

Pandemi Avrupa'da sağlık sisteminin yetersizliğini ortaya çıkardı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)