BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKapalıçarşı'da büyük vurgun!----

Kapalıçarşı'da büyük vurgun!

Kapalıçarşı'da büyük vurgun!
12 Nisan 2013 - 11:54 www.finansgundem.com

Kapalıçarşı'da 10 milyonluk vurgun iddiası

Kapalıçarşı'da kuyumculuk yapan iki kardeşin kiraladıkları banka kasalarında tuttukları 100 kilo altının, altın suyuna batırılmış gümüşle değiştirildiği iddia edildi. İki kardeşin şikayeti üzerine ortaya çıkan altın hırsızlığı ile ilgili, kuyumculuk yapan 5 kişi gözaltına alındı. Polisteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenilen şüphelilerden 2'si tutuklanıp cezaevine gönderildi. 3 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Star gazetesinin haberine göre Kapalıçarşı'da, kuyumcu dükkanları bulunan kardeşler, farklı bankaların kiralık kasalarında tuttukları yaklaşık 100 kilo altının çalındığı şikayetiyle polise başvurdu. İlginç iddia, bozdurmak için kiralık kasadaki altınlardan bir kısmının altın suyuna batırılmış gümüş ile değiştirildiğinin fark edilmesiyle ortaya çıktı. Kayıp altınların akıbetiyle ilgili polis ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.
BANKA SORUMLU DEĞİL ANCAK...
Konuyu hukuki açıdan değerlendiren uzmanlar, banka kasalarının özel alanlar olduğu ve bu konuda bankaların bir sorumluluğu bulunmadığını ifade ederken, yargıya taşınması durumunda kasa sahibinin kasanın açıldığını ispat etmesi gerekliliğine işaret etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)