BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanlı bombaların ardından saldırı ----

Kanlı bombaların ardından saldırı

Kanlı bombaların ardından saldırı
11 Mayıs 2013 - 17:23 www.finansgundem.com

Reyhanlı şokta… Bir yanda ölüler, yaralılar, feryatlar, bir yanda sokaklarda Türk-Suriyeli gerginliği

Reyhanlı’daki kanlı patlamalar ilçe halkını huzursuz etti. Birçok kişi araçlarıyla ilçeyi terk etmeye başladı. Bu arada çevre il ve ilçelerden Reyhanlı’ya güvenlik gücü takviyesi yapıldı. Atatürk Caddesi’nde toplanan Türk gençler yoldan geçen Suriyelilere saldırdı. Onlarca kişi, yaya ve araçlarla geçen Suriyelilere saldırması üzerine olay yerine gelen polisler havaya ateş açarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı.
SURİYE KAMPLARINA KORUMA
Suriyelilerin barındığı Hatay'ın değişik bölgelerindeki kamplar çevresinde olası saldırılara ve çıkabilecek olaylara karşı geniş güvenlik önlemleri alındı. Poliste izinler kaldırılırken, panik ve Suriyeliler ile vatandaşlar arasında çıkabilecek olası gerginliklere karşı da çevre illerden güvenlik ekipleri sevk edildi.
Reyhanlı'da bir süre önce sığınmacı Suriyeliler ile vatandaşları karşı karşıya getirebilecek bazı söylentilerin yayılması nedeniyle, patlamanın ardından da provokatif olaylar meydana gelebileceği, patlamanın oluş şeklinin de gerçeğe aykırı şekilde senaryolarla yayılabileceği dikkate alınarak, bir de kriz masası oluşturuldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)