BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKanlar içinde kaldı: Ünlü iş insanı kaza geçirdi!----

Kanlar içinde kaldı: Ünlü iş insanı kaza geçirdi!

Kanlar içinde kaldı: Ünlü iş insanı kaza geçirdi!
12 Şubat 2024 - 15:23 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü iş insanı Richard Branson, Virjin Adaları'nda gerçekleşen bir bisiklet kazası sonucunda yaralanarak büyük bir tehlike atlattı. Virgin Group'un sahibi olan Branson, Virjin Gorda'da bisiklet sürerken bir çukura takılarak bisikletinden düştü.


Bünyesinde 400’ü aşkın şirketi bulunduran Virgin Group’un sahibi, dünyaca ünlü iş insanı Richard Branson ciddi bir kaza atlattı. Branson, Virjin Adaları’na bağlı Virjin Gorda’da bisiklet sürerken yoldaki bir çukura takılıp bisikletten uçtu.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; Richard Branson yaralandı, fakat şans eseri durumu ağır değil. 73 yaşındaki Branson, kalçasında hematom oluştuğunu ve dirseğinde kesik olduğunu açıkladı.

Branson, “Alex Wilson ile birlikte bisiklet sürüyorduk, o da benden sonra düştü ama neyse ki o da iyi” açıklaması yaptı. (ekonomim.com)

Cenaze dönüşü feci kaza: Aynı aileden 2 ölü, 4 yaralı

 

Trabzon'da 6 yıl önceki uçak kazasında pilotlar birbirlerini suçladı!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN12 Şubat 2024 15:41

    Büyük geçmiş olsun verilmiş sadakaları varmış... Neyse ki durumları gayet iyiymiş.. Hayati tehlike atlatan sevgili Richard'a geçmiş olsun dileklerimizi iletelim!!