BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKanarya finale uçtu----

Kanarya finale uçtu

Kanarya finale uçtu
22 Mart 2013 - 19:20 www.finansgundem.com

Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finalleri'nde Fenerbahçe, Good Angels Kosice'yi mağlup ederek finale kaldı

Rusya'nın Ekaterinburg kentinde düzenlenen Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finalleri'nde Fenerbahçe yarı finalde Good Angels Kosice ile karşı karşıya geldi.
Ekaterinburda oynanan karşılaşmadan 68-56 galip ayrılan Fenerbahçe, finale çıkarak büyük bir başarının altına imza attı. Sarı-lacivertliler, bu arenada final oynayan ilk Türk takımı oldu.
Fenerbahçe finalde ev sahibi UMMC Ekaterinburg ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 15:00'te başlayacak karşılaşma NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak.
Karşılaşmanın ilk çeyreğini 15-14 önde tamamlayan Good Angels Kosice, ikinci çeyreğe Pierson'un basketiyle başladı. 10-2'lik bir seriyle farkı açan Slovak temsilcisine Bibrzycka yanıt verdi. Farkı koruyan Goog Angels soyunma odasına 35-28 üstün gitti. Üçüncü çeyrekte Fenerbahçe fırtınası esti. McCoughtry ve Pondexter ile farkı eriten temsilcimiz, skoru eşitledikten sonra öne geçmeyi de başardı. McCoughtry-Pondexter ikilisi Fenerbahçe'nin skor yükünü üstlenirken, çeyrek 51-45 sarı-lacivertlilerin üstünlüğüyle sonuçlandı. Son çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren temsilcimiz sahadan 68-56 galip ayrıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)