BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanada'da korkunç iddia: Kilise okulunda çocuk cesetleri yakıldı----

Kanada'da korkunç iddia: Kilise okulunda çocuk cesetleri yakıldı

Kanada'da korkunç iddia: Kilise okulunda çocuk cesetleri yakıldı
02 Temmuz 2021 - 06:22 www.finansgundem.com

Kanada'da Katolik kilisesi okulları yakınlarında çocuklara ait toplu mezarların ortaya çıkarılmasıyla ilgili tartışmalar sürerken kan dondurucu yeni bir iddia ortaya atıldı: Kilise okulunda çocuk cesetleri yakıldı

Kanada'nın Ontario eyaletine bağlı Brantford kentindeki Mohawk Yatılı Kilise Okulu'nda bazı çocuk cesetlerinin yakıldığı iddia edildi.

Kanada'da British Columbia ve Saskatchewan eyaletlerindeki 3 ayrı yatılı kilise okulunda bugüne kadar ulaşılan 1148 isimsiz çocuk mezarı için tartışmalar sürerken Ontario eyaletine bağlı Brantford kentindeki Mohawk Yatılı Kilise Okulu'nda bazı çocuk cesetlerinin yakıldığı iddia edildi.

Brantford Bölgesi Yerli Destek Merkezi tarafından yatılı kilise okullarında kalırken hayatlarını kaybeden çocuklar için bir saygı yürüyüşü düzenlendi.

Brantford Halk Merkezi binasının bahçesinde toplanan binlerce Kanadalı, öğle saatlerinden itibaren Mohawk Yatılı Kilise Okulu'na kadar yürüdü.

Yürüyüşe katılanlardan Doug Enhug, yaptığı açıklamada, babasının da Mohawk Yatılı Kilise Okulu'nda kaldığını söyledi.

Enhug, Mohawk Yatılı Kilise Okulu'nda da isimsiz mezarlar olup olmadığına dair soruya, "Orada hiçbir şey bulamazlar. Çünkü cesetleri yaktılar. O okuldan kurtulan birinden dinledim. Krematoryumda bir cesedi yakarlarken görmüş. Babamdan da defalarca hikayelerini dinledim. Hem o zamanlar okul alanı 1200 dönümden fazlaymış. Şimdilerde 40 dönüm kadar. Arasalar da ne bulacaklar ki?" yanıtını verdi.

Yürüyüşü düzenleyen Brantford Bölgesi Yerli Destek Merkezi Müdürü Rebecca Wilson da "Binada krematoryum var. Orada 'çöplerini' yok ettiklerine dair çok hikaye dinledim. Bölgede yine de arama yapılmasına destek veriyoruz. Aramadan asla bilemeyiz." dedi.

Brantford İslam Merkezi'nin önünden geçen katılımcılara cami görevlileri tarafından ücretsiz soğuk su dağıtıldı.

Yerel polisin önlem aldığı yürüyüşe bölgenin üyesi en kalabalık üç ayrı motosikletli grubu da destek verdi.Kanada'da bir yatılı kilise okulundaki bazı çocuk cesetlerinin yakıldığı iddia edildi.

Kanada'da yine kilise okulu yakınında kayıt dışı çocuk mezarı

 

Kanada'da Katolik kiliseleri ateşe veriliyor

 

Papa Kanada'da kilise bahçesindeki çocuk cesetleri için özür dilemedi

 

Kanada'da 800'den fazla çocuğun yatılı okulda öldüğü ortaya çıktı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum 02 Temmuz 2021 10:56

    Dilinizden düşürmediğiniz insan hakları, demokrasi ve azınlık hakları sözlerini bir paravan gibi kullanan siz batılıların gerçek yüzü bu...Bir özür bir saygı duruşu ile tamam. Papaza günah çıkarmak gibi bakıyorsunuz olaylara. Batı her zaman geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de  tüm dünyada acının ve gözyaşının kaynağı olamaya devam etmektedir. Ülkemize ve dünyaya (soykırım gibi).. ders vermeye kalkan zavallılar...