BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKalpazanların yeni dümeni: Yatırımlık arazi var ----

Kalpazanların yeni dümeni: Yatırımlık arazi var

Kalpazanların yeni dümeni: Yatırımlık arazi var
03 Ekim 2023 - 20:22 www.finansgundem.com

Kocaeli'de, aralarında avukatlar ve adliye çalışanlarının da bulunduğu, yatırımlık arazi yalanıyla arsa satan şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucu 11 kişi gözaltına alındı

Kocaeli'de, Kuzey Marmara Otoyolu güzergahı üzerindeki alanlarda yatırım yapılacak arazi bahanesi ile vatandaşlara sahte belgelerle arsa satarak dolandırdıkları tespit edilen, aralarında avukat ve adliye çalışanlarının da bulunduğu şüphelilere yönelik 4 ilde düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli´de Kuzey Marmara Otoyolu üzerindeki güzergahlarda yatırım yapılacak arazi bahanesiyle vatandaşlara sahte belgelerle arsa sattığı tespit edilen şüphelilere yönelik soruşturma başlatıldı.

EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kocaeli merkezli 4 ilde şüphelilerin adreslerine operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında ilçe nüfus müdürlükleri ve adliye çalışanları ile 3 avukatın da bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal, sahte olduğu değerlendirilen vekaletnameler ve benzeri belgeler ile Kuzey Marmara Otoyolu Güzergahı Yatırım Yapılacak Arsalar başlıklı notlar ve usulsüz tapu devirlerinde kullanılmak üzere alınmış çok sayıda nüfus kayıt örnekleri ele geçirildi.  Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Yasa dışı bahis çetesine 'reset' operasyonu

 

Terkinler çetesi operasyonunda tutuklanan kamu görevlisi intihar etti

 

Zehir tacirlerine operasyon!

 

İki ilçe belediyesine eş zamanlı 'rüşvet' operasyonu!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)