BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKalın'dan Fransa'ya PKK tepkisi: Hâlâ sessiz mi kalacaksınız----

Kalın'dan Fransa'ya PKK tepkisi: Hâlâ sessiz mi kalacaksınız

Kalın'dan Fransa'ya PKK tepkisi: Hâlâ sessiz mi kalacaksınız
25 Aralık 2022 - 16:42 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın, Paris'te çıkan olaylara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kalın, Fransa'ya terör örgütü PKK ile ilgili tepki gösterdi, "Hala sessiz mi kalacaksınız?" diye sordu.

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Paris'te terör örgütü destekçilerinin gerçekleştirdiği şiddet olaylarının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

"Bu Fransa'daki PKK. Suriye'de desteklediğiniz terör örgütü" ifadelerini kullandı. Fransa'ya tepki gösteren Kalın, "Aynı PKK son 40 yılda binlerce Türk, Kürt ve güvenlik güçlerini katletti. Şimdi Paris sokaklarını yakıyorlar. Hala sessiz mi kalacaksınız?" diye sordu.

Fransa'da ne oldu?

Fransa'nın başkenti Paris'te 3 kişinin öldüğü saldırının ardından olaylar sürüyor.

Terör yandaşlarının saldırganlıkları Paris sınırlarını aştı. Fransa'nın Marsilya kentindeki olaylarda polis karakolu taşlandı. 2 polis arabası, çöp kutuları ve bir otobüs durağı ateşe verildi. Mağazalar tahrip edildi.

Ülke genelinde terör örgütü PKK destekçilerinin yol açtığı şiddet olaylarında 31 Fransız polisi yaralandı, 11 şüpheli gözaltına alındı.(TRT Haber)

Çelik: Besledikleri terörle yüz yüze geldiler

Terör örgütü PKK yanlıları Paris'i yakıp yıkıyor

Paris'teki saldırının soruşturmasına (ırkçılık' da eklendi

Fransız savcı: Saldırganın amacı yabancıları öldürmekti

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Neden26 Aralık 2022 09:40

    Akdeniz havzasında her ülke yoğun doğal gaz keşifleri yapareken biz neden çekildik. Kendi Mavi Vatanımızda neden sondaj yapamaz durama geldik. Alınan 4 adet kocaman sondaj gemisi Karadenizde küçük bir sahada oyalanıyor. Bundan da seçim yatırımı çıkarmak peşinde olan ve devamlı içi boş Müjdeler veren saraya halkın da bir sözü var. Akdenizden kaçtığınızın farkındayız.