BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKalın: ABD'nin vetosu şaşırtıcı değil----

Kalın: ABD'nin vetosu şaşırtıcı değil

Kalın: ABD'nin vetosu şaşırtıcı değil
02 Haziran 2018 - 00:33 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "ABD yönetiminin Filistin halkının korunmasına ilişkin tasarıyı veto etmesi şaşırtıcı değil" dedi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD'nin Filistin halkı için koruma talep eden BM Güvenlik Konseyi tasarısını veto etmesi hakkında, "ABD yönetiminin Filistin halkının korunmasına ilişkin tasarıyı veto etmesi şaşırtıcı değil" ifadelerini kullandı.

Kalın, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Filistin halkı için koruma talep eden BMGK tasarısının ABD tarafından veto edilmesini değerlendirdi.

"ABD yönetiminin, Filistin halkının korunmasına ilişkin tasarıyı veto etmesi şaşırtıcı değil." değerlendirmesinde bulunan İbrahim Kalın, şunları kaydetti:

"Bu, haklının değil güçlünün yanında olduklarını bir kez daha teyit ediyor. Filistin halkı ve Kudüs yalnız değildir. Haklı davalarına desteğimiz devam edecek."

ABD, Filistin tasarısını veto etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)