BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKale’cilerin yeni yıl sloganı “Birlik Olmak”----

Kale’cilerin yeni yıl sloganı “Birlik Olmak”

Kale’cilerin yeni yıl sloganı “Birlik Olmak”
02 Ocak 2015 - 12:27 www.finansgundem.com

Kale Endüstri Holding ekibi, 2015’e görkemli bir etkinlikle “merhaba” dedi

Kale Endüstri Holding, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm çalışanların katıldığı bir yılbaşı organizasyonu düzenledi. Kale ekibine, kıdemlerine göre plaket verilen partide, çalışanlar müzik grubu ve DJ eşliğinde coşkulu bir şekilde eğlendi. Gerek üretim gerekse yönetim süreçlerindeki tüm çalışanlara özel olan yılbaşı organizasyonunda Kale Endüstri Holding ailesi, tüm senenin yorgunluğunu eğlenerek attı. Toplam 1000 çalışanın katıldığı etkinlikler  26 ve 28 Aralık olmak üzere iki ayrı gün de gerçekleştirildi.



2015’e girerken temel sloganlarını “Birlik Olmak” şeklinde özetleyen Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür, video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen bağlantıda şöyle konuştu:
“60 yıldır istikrarlı bir şekilde bugüne gelen markamız ile kullanıcılarımızın güvenini sağlamaktan onur duyuyoruz. Kale’nin başarısının arkasında çok büyük bir ekip var. O ekibe bugüne kadar verdikleri emek için teşekkür ediyorum. Biz bir başarıya imza attıysak hep birlikte attık. Unutmayalım ki; birlik olmak; her gün yeniden keşfetmektir, geleceğin kapılarını aralamaktır ve her daim sağlam kalmaktır. Kale Endüstri Holding, işte bu ana amaçtan yola çıkarak tüm çalışanlarıyla bugünlere gelmiştir ve geleceğe taşınacaktır”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)