BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKadirov: Prigojin anavatan sevgisinin içine tükürdü----

Kadirov: Prigojin anavatan sevgisinin içine tükürdü

Kadirov: Prigojin anavatan sevgisinin içine tükürdü
25 Haziran 2023 - 14:29 www.finansgundem.com

Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Kadirov, Wagner grubunun lideri Prigojin ile ilgili olarak ''Kişisel hırslar, çıkarlar uğruna anavatana bağlılıklarının ve sevgilerinin 'içine tükürebileceğini' gördüm" dedi.

Rusya Federasyonu'na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov, Wagner grubunun kurucusu Yevgeniy Prigojin'in kişisel hırsları uğruna Rusya'ya bağlılığının ve sevgisinin 'içine tükürdüğünü' belirtti.

Telegram hesabından açıklama yapan Kadirov, "Bazı insanlara güvenilebileceğini düşünmüştüm. Gerçek vatanseverler olarak Anavatanlarını iliklerine kadar içtenlikle sevdiklerini düşünmüştüm. Fakat kişisel hırslar, çıkarlar uğruna ve kibir yüzünden insanların anavatana bağlılıklarının ve sevgilerinin 'içine tükürebileceğini' gördüm" dedi.

Prigojin'i ticari hırslarını dizginlemeye ve onları devlet işleriyle karıştırmamaya çağırdığını kaydeden Kadirov, Wagner savaşçılarına da seslenerek kararlarını Rusya'nın geleceğini düşünerek vermelerini istedi.

Tüm bu yaşananların barışçıl şekilde çözüldüğüne de dikkat çeken Kadirov, "Ancak en son çare, 'sert şekilde bastırma' da olabilirdi" diye ekledi

Çeçen lider Kadirov: Wagner’i ezmek için yardıma hazırız

 

Savaş ganimeti olarak Kadirov'a verilmişti: Esir köpek takası!

 

Kadirov'dan, kendisi hakkında arama kararı çıkartan SBU'ya gözdağı

 

Çeçen lider Kadirov cihat çağrısı yaptı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)