BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSavaş ganimeti olarak Kadirov'a verilmişti: Esir köpek takası!----

Savaş ganimeti olarak Kadirov'a verilmişti: Esir köpek takası!

Savaş ganimeti olarak Kadirov'a verilmişti: Esir köpek takası!
02 Ocak 2023 - 12:00 www.finansgundem.com

Rus askerleri tarafından çalınan ve Çeçen lider Kadırov'a 'ganimet' olarak verilen pitbull terrier cinsi köpek serbest bırakıldı. Köpek, yeni yıl esir takasında Ukraynalı bir kadın askere iade edildi.


Ukrayna savaşında Rus askerlerin esir alıp Çeçen lider Ramazan Kadirov'a hediye ettiği Adik isimli köpek, iki ülkenin son esir takasından serbest kaldı.

Pitbull terrier cinsi köpek, haziran ayında Mariupol kentindeki Azovstal metal fabrikasına Rus ordusunun düzenlediği baskında ele geçirilmiş ve onlarca Ukraynalıyla beraber esir alınmıştı. Köpeğin “savaş ganimeti” olarak savaşta Rusya'a büyük destek veren Kadirov'a verildiği ortaya çıkmıştı. Çeçen liderin köpeğin adını değiştirip Adidas yaptığı belirtilmişti.

Adik, Rusya ve Ukrayna arasındaki yeni yıl için düzenlenen esir takası sonrası Ukrayna'ya geri döndü. Köpeğin 82 Rus askerine karşılık bırakılan 140'a yakın Ukraynalıyla beraber özgürlüğüne kavuşması Ukrayna'da sevinç yarattı.

Köpeğin eski sahibi olan Ukraynalı kadına iade edildiği belirtildi. Sosyal medyada Adik'in esir takasında bırakıldıktan sonra otobüsle ülkesine döndüğünü gösteren görüntülere beğeni yağdı.

Rusya ve Ukrayna, 24 Şubat'tan bu yana süren savaşta son dönemde birkaç kez esir takası gerçekleştirmişti. (Sözcü)

NATO'dan savaş planı: Acilen harekete geçmemiz lazım!

 

Avrupa borsalarına savaş ve enflasyon darbesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)