BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKadir İnanır: Bu ayıp ona çok yakıştı!----

Kadir İnanır: Bu ayıp ona çok yakıştı!

Kadir İnanır: Bu ayıp ona çok yakıştı!
11 Ekim 2013 - 16:31 www.finansgundem.com

Kadir İnanır'dan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a tokat gibi cevap

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın onursal başkanı olduğu AKSAV, Lara bölgesine, sinema dünyasının ünlü isimlerinin kumdan büstlerini inşa ettirmişti. Kadir İnanır, son anda o yıldızlar arasından çıkarılmasından Başkan Akaydın'ı sorumlu tuttu: "Antalya halkının onun gibi düşündüğünü sanmıyorum. Eğer öyle olduğunu düşünseydim, Altın Portakal Festivali'nden aldığım tüm ödülleri iade ederdim. Bu yaptığı ayıp ve bu ayıp ona çok yakıştı."
KARİZMAYI ÇİZME POLEMİĞİ YAŞANMIŞTI
Kadir İnanır, ünlü yıldızlar arasından çıkarılma nedeni olarak Başkan Akaydın'la yaşadıkları tartışmayı gösterdi. Mustafa Akaydın; aralarında İnanır'ın da olduğu Akil İnsanlar Heyeti hakkında "Karizmayı çizdirdiler" demiş, İnanır da şu sert yanıtı vermişti: "Karizmayı çizdiren asıl kendisi. Bu tavrı yüzünden daha da Altın Portakal Film Festivali'ne gitmeyeceğim. Onu çizeceğim!"
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)