BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKadınların yeni sporu boru dansı----

Kadınların yeni sporu boru dansı

Kadınların yeni sporu boru dansı
25 Ocak 2014 - 19:28 www.finansgundem.com

Vücutlarını sıkılaştırmak isteyenlerin yeni merakı ortaya çıktı

Genellikle striptiz kulüplerinde yapılan boru dansı, artık kadınların tercih ettiği bir spora dönüşmeye başladı. Vücuda sağladığı esneklikten yararlanmak isteyenler arasında özellikle sosyetede rağbet gören boru dansını Gökhan Kimsesizcan, Hürriyet’te yazdı…

“Bebek’teki Happily Ever After’ın sahibi Ayşe Kucuroğlu’nun başı çektiği birçok ünlü isim, vücutlarını sıkılaştırmak için boru dansı yapmaya başlamış.

Kerevitaş’ın patronu Osman Merzeci’yle flört eden Melis Murathanoğlu’nun formunu korumak için boru dansı yaptığını daha önce yazmıştım.

Dans hevesiyle kursa da giden Murathanoğlu’nun Türkbükü’ndeki Ship a Hoy’un tahta direklerindeki performansına bizzat şahit olmuştum.

Murathanoğ-lu’ndan sonra Ayşe Kucuroğlu’nun başı çektiği birçok ünlü isim, vücutlarını sıkılaştırmak için boru dansı yapmaya başladı.

Kucuroğlu, boru dansıyla nasıl kalori yakıldığını köşe yazdığı gazeteye haber yapmak için gittiği Cengi Stüdyo’da Burcu Yüce ve Tuğba İldiz’den ders almaya başlamış.

İldiz ve Yüce, ders verdiği birçok öğrencinin evine, her gün egzersiz yapmaları için pole direkleri takmış.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)