BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKadınlara şeker gibi mevduat hesabı ----

Kadınlara şeker gibi mevduat hesabı

Kadınlara şeker gibi mevduat hesabı
06 Mart 2013 - 17:02 www.finansgundem.com

Şekerbank, Dünya Kadınlar Günü kapsamında 04 - 29 Mart tarihleri arasında üç ayrı özel kampanya gerçekleştiriyor

Şekerbank, kadın müşterilerinin Dünya Kadınlar Günü’nükadınlara özel vadeli mevduat hesabı ve her türlü harcamaya “5 Kat Bonus”kampanyaları ile kutluyor. Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre,  Mart ayı boyunca kadınların altın tasarruflarına ferdi kaza sigortası hediyesi ve destek kredisi avantajı sağlayan Banka,kadın müşterilerine ayrıcalıklı hizmet sunuyor.
Kadın birikimine ayrıcalıklı hizmet
Türkiye genelinde yaygın bir şube ağına sahip olan Şekerbank, tabana yaygın tasarrufun gizli kahramanları kadınların küçük birikimlerine özel avantajlar sunuyor. Banka, ilk kez mevduat hesabı açtıran kadın müşterilerine, birikimlerini, TL, USD ya da EURO olarak diledikleri para birimi üzerinden ayrıcalıklı koşullar sunan vadeli mevduatta değerlendirme imkanı sağlıyor.
‘5 Kat Bonus’
İlk kez mevduat hesabı açtıran kadın müşterilerine özel avantajlar sunan Banka, ayrıca Şeker Bonus ve Memursen kartlarıyla harcama yapan kadın müşterilerine ‘5 Kat Bonus’ kazandırıyor. Söz konusu kampanya tüm harcamaları kapsıyor.
Altın tasarrufuna özel ferdi kaza sigortası hediyesi ve destek kredisi
Çalışanlarının yüzde 53’ü kadınlardan oluşan Şekerbank, her bölgede sahanın ihtiyaçlarını çok iyi anlıyor ve bu ihtiyaçlara özel çözümler geliştiriyor. 70 il ve 90 merkez dışı ilçedeki şubeleriyle 29 Mart’a kadar kadınlara özel fırsatlar sunacak olan Şekerbank, bu kapsamda ziynet altınların birikiminden altın tasarrufuna destek kredisine kadar, kadın müşterilerine özel birçok hizmet sunuyor.
Kampanya döneminde Şekerbank’ın ‘Tasarrufun Altın Günü’ uygulaması kapsamında altınlarını şubeye getiren kadınlara bir yıl süre ile 10.000 TL değerinde Ferdi Kaza Sigorta poliçesi hediye ediliyor. Şekerbank, nakde ihtiyaçları olduğunda da altınlarını bozdurmaya gerek kalmadan % 0,99 faiz oranından başlayan ve 60 aya varan vadelerde “Altın Tasarrufuna Destek Kredisi’ ile kadın müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılıyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)