BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKadıköy'de olağanüstü hal!----

Kadıköy'de olağanüstü hal!

Kadıköy'de olağanüstü hal!
03 Nisan 2016 - 19:16 www.finansgundem.com

Süper Lig’de Fenerbahçe ile Osmanlıspor arasında oynanacak maça saatler kala, stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Passoligi olamayan kişiler stad çevresine yaklaştırılmadı.

İstanbul Valiliği tarafından alınan önlemler gereği maç günü bazı statların çevresinde ki yollar kapatılacak ve maç bitiminden 1 saat sonrasına kadar o şekilde kalacaktı. Bunun ilk örneği bu akşam Ülker Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan Fenerbahçe-Osmanlıspor maçı ile başladı.

Fenerbahçe-Osmanlıspor maçı öncesindeyse güvenlik güçleri stat çevresini ablukaya almış durumda. Saat 15.00’ten itibaren stada çıkan bütün yollar trafiğe kapatılırken passoligi olamayan kişiler stat çevresine yaklaştırılmıyor bile.

Stada gelen taraftarlar ve çantaları kurulan barikatlarda tek tek aranırken, havanın ısınması ile birlikte maça yoğun ilgi gösteren taraftarlar, görev yapan polislerin yükünü bir hayli artırdı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)