BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKadıköy'de miting alanında olay var----

Kadıköy'de miting alanında olay var

Kadıköy'de miting alanında olay var
22 Aralık 2013 - 13:47 www.finansgundem.com

İstanbul Kadıköy Meydanı'nda düzenlenen İstanbul Kent Mitingi polis biber gazı ve taziyikli suyla müdahale etti..

İstanbul Kadıköy Meydanı'nda düzenlenen İstanbul Kent Mitingi'ne polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.
Sabah erken saatlerden itibaren vatandaşlar miting alanına gelmeye başladı. Mitinge katılanlar başta orman alanlarının imara açılması ve kentsel dönüşüm olmak üzere "Yağmaya karşı Haydi İstanbul’ u savunmaya sloganıyla" hükümetin uygulamalarını protesto ediyor.
Son günlerine en önemli gündem maddesi olan 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu da mitinge katılanların slogan ve pankartlarında yer buldu.

POLİSTEN MÜDAHALE
Mitinge katılanlar Haydarpaşa ve Söğütlüçeşme’den Kadıköy Meydanı’na yürüdü. Söğütlüçeşme’den gelen bazı gruplar arama noktasında polisle tartışt, daha sonra polise taş ve sopayla saldırdı.
Bunun üzerine polisin biber gazı ve tazyikli suyla müdahalesi başladı. Geri çekilen grup taş atmayı sürdürdü. Daha sonra polis geri çekildi.  Bu müdahale nedeniyle saat 13:00’de başlaması gereken Kent Mitingi başlayamadı. Polisin geri çekilmesiyle ortalık sakinleşti.
BU YOLLAR KAPALI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün düzenlenen toplantı sona erinceye kadar saat 09.30'dan itibaren Rıhtım Caddesi tamamen trafiğe kapalı tutulacak. Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar olan yol ile Söğütlüçeşme Caddesi'nden rıhtıma inen ara sokaklar da trafiğe kapatıldı.Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddelerinde ise ihtiyaç duyulduğunda trafik akışı kesildi. Kadıköy Belediyesi önünden Söğütlüçeşme Caddesi istikameti ve Rıhtım Caddesi'ne inen bütün ara sokaklar da trafiğe kapalı.
     
Trafiğe kapanan yollar nedeniyle sürücüler için alternatif güzergahlar belirlendi. Buna göre, Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafik akımı, Burhanfelek Caddesi'nden E-5 ile Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendiriliyor. Söğütlüçeşme Caddesi'nden gelen trafik akımı da Altıyol Boğa Meydanı'ndan rıhtıma inmeleri engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine aktarılıyor Modadan gelen trafik akımı, Mühürdar Kavşak'tan geri çevrilirken, Kadıköy Belediyesi önünden gelen akım da minibüs yolu istikametine yönlendirildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Deniz22 Aralık 2013 21:54

    Cumhuriyet tarihi boyunca kemalistler tarafından ezilen faili mechul yapılan işkence edilen haspedilen surgun edilen sosyal demokratlar , sosyalistler ve aleviler gecimişle ilgili hafizalarını bir yoklayıp ve ona göre davranacaklardır! Kendilerni kullanarak guc edinip adnan menderes ve özalı deviren güçler, sonra ulkede nasıl siyasal yapıları egemen kılmışlardır, bu siyasi yapılar bu demokrat kitlelere neler yaptıkları konuunda hafzaları yoklamalı? Bugun oluşan kemalistlerle cemaat kolalisyonuyla akp gönderilip yerine nasıl bir sistem amaçlıyor acaba. Bilinçli sosyal demokratlar sosyalist ve aleviler bu oyunun figuranları asla olayacaktır!

  • WW22 Aralık 2013 16:36

    GÖ.. BAŞINIZ DURMUYOR. NE KAŞINTINIZ VAR BU KADAR. ORTALIĞI KARIŞTIRIP HÜKÜMET DÜŞÜRECEKSİNİZ . ZAVALLI BEYİNCİKLER SİZİ

  • Gazeteci22 Aralık 2013 16:30

    Solun ve Alevilerin tarihsel celaatları bugun bazı toplumsal kuruluşları ele gecirerek solcuları farklı psikolojik sosyolojik yöntemler kullanarak yönlendren temel güç haline gelmiş. Akp iktidarı öncesi solcuların ve alevilerin hafizasında silinmiş gibi. Düşüncelerini bugun ku kadar ifadeedbiliyorlarmı inançları uygulamak için bugunku kadar özgürlermiydi. Akp iktidarı öncesi hangi geleneksel siyasal ideoloji butun solcuları öğrencileri gözaltında kaybediyordu? Deniz gezmiş mahir çayan ibrahim kaypakayalar yok eden hangi geleneksel ideolojidir? Hangi geleneksel ideoloji sol un basın yayın yoluyla kendini ifade etmesini yasklıyordu ve yazarlarını düşün adamlarını faili mechul yapıyordu? Demokratları geliştirdikleri farklı anlayışlardan dolayı hep işgencelerden geciren geleneksel ideoloji hangisidir? Aleviliği yasaklayan, sonrasında dersim maraş sivas çorum alevi katliamlarının mimarı hangi geleneksel siyasi anlayıştır? Solu imha eden askeri darbeler ve cunta rejimler hangi geleneksel ideolojinn ürünüdür? İlginç ama bu ideojoji bugun solu ve alevileri parmağıda oynatıyor kukla gibi..