BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKadıköy'de bomba paniği----

Kadıköy'de bomba paniği

Kadıköy'de bomba paniği
25 Eylül 2014 - 18:17 www.finansgundem.com

Kadıköy'deki Boğa Heykeli önündeki çanta korkuttu

Kadıköy'de Boğa Heykeli önüne bırakılan şüpheli çantanın bomba olma ihtimali üzerine polis meydanı boşaltıp araç ve tramvay yolunu trafiğe kapattı. Fünye ile patlatılan çantadan tamirde kullanılan malzemeler çıktı.

Olay, Kadıköy'ün en işlek yeri olan Boğa Heykeli önünde meydana geldi. Boğa Heykeli önünde sahipsiz bir çanta gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, bomba olma ihtimali üzerine heykelin bulunduğu alanı boşaltarak güvenlik şeridi çekti. Ardından da meydana çıkan Söğütlüçeşme Caddesi'ni araç, Bahariye Caddesi'ni ise tramvay trafiğine kapattı. Bu sırada çevrede biriken vatandaşlar hem korku hem de merak dolu bakışlarla olan biteni izlemeye başladı. Koruyucu elbise giyen bomba imha uzmanı, heykelin önündeki çantaya fünye yerleştirdi. Büyük bir gürültüyle patlayan çantadan tamir işlerinde kullanılan pense, çekiç ve anahtar gibi malzemeler çıktı. İncelemenin ardından güvenlik şeritleri kaldırılarak alan hem yaya hem araç trafiğine açıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)