BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKaddafi'nin gizli seks odası ortaya çıktı----

Kaddafi'nin gizli seks odası ortaya çıktı

Kaddafi'nin gizli seks odası ortaya çıktı
27 Ocak 2014 - 07:21 www.finansgundem.com

Kaddafi’nin genç kız ve erkeklerle beraber olmak için kullandığı “seks odası”nın fotoğrafları ilk kez yayınlandı

Devrik Libya lideri Muammer Kaddafi’nin ziyaret ettiği okullarda beğenip sarayına aldığı genç kız ve erkeklerle beraber olmak için kullandığı “seks odası”nın fotoğrafları ilk kez yayınlandı.

İngiliz BBC4 kanalının hazırladığı “Kuduz Köpek – Kaddafi’nin Gizli Dünyası” adlı belgeselin ortaya çıkardığı gizli dairede 70’li yılların modasına göre dekore edilmiş bir yatak odasının yanı sıra bir de jinekolojik muayene odası bulunuyor.

Bu muayene odasında Kaddafi’nin ünlü “kadın korumalarının” diktatörün cinsel ilişkiye girmek için seçtiği kadın ve erkekleri “hastalık taşımadıklarına emin olmak için” muayeneden geçirdiği ve hamile kalan kadınlara ilkel şartlarda kürtaj yaptığı iddia ediliyor.

Ayrıca aynı kompleksin içinde bulunan televizyon odalarında gençlere “lideri tatmin etmeyi öğrenmeleri için” zorla pornografik filmler izletildiği de düşünülüyor.



OKUL ZİYARETLERİNDE SEÇERDİ
Libya’yı 43 yıl boyunca yöneten Kaddafi’nin en küçüğü 14 yaşında olan cinsel partnerlerini düzenli olarak yaptığı okul ve üniversite ziyaretlerinde seçtiğine inanılıyor.

Diktatörün beğendiği öğrencilerin, Trablus Üniversitesi ve devlet saraylarında bulunan resimleri yayınlanan daireye benzer komplekslere yerleştirildiği ve kimi zaman yıllarca alıkonulduğu biliniyor.

Şu anki Libya yönetiminin yardımları ile hazırlanan BBC belgeselinde ayrıca Kaddafi’nin Küba’nın başkenti Havana’da yabancı ülkelerdeki düşmanlarını öldürtmek için bir “kiralık katil timi” kurduğu iddia ediliyor.

Belgesel İngiliz televizyonlarında 3 Şubat günü yayınlanacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)