BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaçırılan pilotlarımızdan kötü haber----

Kaçırılan pilotlarımızdan kötü haber

Kaçırılan pilotlarımızdan kötü haber
26 Eylül 2013 - 11:25 www.finansgundem.com

Son olarak 29 Ağustos'ta televizyona çıkan ve "takibimiz altında" olduğu söylenen THY pilotlarının bilinmeyen bir yere götürüldüğü ileri sürüldü...

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta ağustos ayında kaçırılan THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca'nın Beyrut'un güneyinde bulunan Dahiye Mahallesi'nden alınarak bilinmeyen bir yere götürüldüğü iddia ediliyor.
Haber 7'nin En Nahar gazetesinden aktardığı habere göre, güvenlik güçlerinin Dahiye'deki varlığını artıracağının öğrenilmesinin ardından Akpınar ve Ağca bilinmeyen bir yere götürüldü.
Haberde bu durumun pilotların kurtarılmasını zorlaştıracağı ifade edilirken, gazeteye konuşan kaynaklar, "Pilotları kaçıranlar Akpınar ve Ağca'yı kimseyle görüştürmeye niyetli değil" diye konuştu.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ay başında "Yer değiştirdiler, takibimiz altındalar" demişti. Hizbullah'ın kontrolü altındaki Dahiye bölgesine hafta başında 1000 kadar asker ve güvenlik görevlisi yerleştirildiği bildirilmişti.
EN SON 29 AĞUSTOS'TA GÖRÜLDÜLER
9 Ağustos'ta İstanbul-Beyrut seferini yapan THY personelini Beyrut'taki havalimanından otele götüren servis aracını durduran silahlı kişiler Murat Akpınar ve Murat Ağca'yı kaçırmış, eylemin sorumluluğunu "İmam Rıza'nın Ziyaretçileri" adlı grup üstlenmişti.
Pilotlar en son 29 Ağustos'ta LBC televizyonunda görülmüştü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)