BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKabine değişikliği beklentileri karşıladı mı----

Kabine değişikliği beklentileri karşıladı mı

Kabine değişikliği beklentileri karşıladı mı
20 Temmuz 2017 - 03:47 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Murat Yetkin, kabine değişikliğini değerlendirdiği yazısında kulislerde konuşulanları da aktardı. "Kabine değişikliği: Dağ fare doğurdu" başlığını kullanan Yetkin'e göre yeni kabine yeni bir bakış açısı getirmiyor. İşte o yazı:

Aylardır köpürte köpürte konuşulan bakanlar kurulu değişikliği sonunda dün açıklandı ve deyim yerindeyse dağ fare doğurdu.

Kabine değişikliği daha Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bütün yürütme yetkilerini makamına aldığı 16 Nisan referandumundan önce konuşulmaya başlamıştı. Özellikle de 21 Mayıs’ta AK Parti genel başkanlığına yeniden seçilmesinden sonra son derece kolay ve yakın görünüyordu.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat20 Temmuz 2017 10:23

    Bence hayır zira bu kabine metal yorgunluğundan değişmiş ise en yorgun metal olan ve 10 yıldır orman bakanı olan zata ilk dokunulması gerekirdi. O ve OGM yöneticileri Kurumu bitirdi, çalışamaz hale getirdi.