BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKabe ve Mescid-i Nebevi'de bayram namazı kalabalığı----

Kabe ve Mescid-i Nebevi'de bayram namazı kalabalığı

Kabe ve Mescid-i Nebevi'de bayram namazı kalabalığı
21 Nisan 2023 - 17:15 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan'ın Mekke ve Medine kentlerindeki Mescid-i Haram ile Mescid-i Nebevi'de Ramazan Bayramı yoğunluğu yaşandı.

Suudi Arabistan Haremeyn İşleri Başkanlığı, bayram namazını Kabe'de kılmak için Müslümanların erken saatlerden itibaren Mescid-i Haram'a akın ettiğini açıkladı.

Kabe'de yoğun katılımla Ramazan Bayramı namazının coşku ve maneviyat dolu bir atmosferde kılındığı aktarılan açıklamada, Medine'deki Mescid-i Nebevi'de de aynı şekilde bayram namazına ilginin yoğun olduğu bilgisi verildi.

Haremeyn İşleri Başkanlığı görevlileri tarafından Kabe'de bayram namazı eda eden Müslümanlara zemzem suyu ve tatlı ikramı yapıldı.

Bayram namazını Kabe imamlarından Şeyh Salih bin Hami kıldırdı. Namazın ardından bayram hutbesini okuyan Bin Hami, bayramın sevinç kaynağı olduğunu ifade ederek, kardeşlik ve İslam birliğinin önemine vurgu yaptı.

Mescid-i Nebevi'de bayram namazı kıldıran Şeyh Abdulbari bin Avad es-Subeyti de hutbesinde, bayramlarda kardeşlik duygularını canlandırma fırsatının yakalandığına dikkati çekti.

Mahmut Özer, bayram namazını Ordu'da kıldı

 

1 kilometrelik bayramlaşma kuyruğu

 

Libya bayramda ikiye bölündü yarısı bugün, yarısı yarın başlayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)