BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaJP Morgan'a göre Grexit ihtimali yüksek----

JP Morgan'a göre Grexit ihtimali yüksek

JP Morgan'a göre Grexit ihtimali yüksek
23 Temmuz 2015 - 14:28 www.finansgundem.com

JPMorgan ekonomisti Barr, Yunanistan'ın eurodan çıkış ihtimalinin halen yüzde 50'nin üzerinde olduğunu kaydetti

JPMorgan ekonomisti Malcolm Barr, müşteriler için hazırlanan bilgilendirme notunda, Yunanistan'ın eurodan çıkış (Grexit) ihtimalinin halen yüzde 50'nin üzerinde olduğunu kaydetti.

Barr, Yunanistan'ın önümüzdeki 6 ila 9 aylık dönemdeki fırtınayı atlatması durumunda, Euro Bölgesi'nde kalmasına ilişkin beklentilerin güçleneceğine dikkat çekti.

Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras'ın seçim çağrısında bulunup bulunmayacağınının kesin olmadığını, ancak siyasetin muhtemelen üçüncü kurtarma programının tasarımını ve uygulamasını bir noktada aksatabileceğini belirtenn Barr, "Eğer program konusunda anlaşma olmazsa ya da uygulamada sıkıntılar doğarsa, Kuzey Avrupa ülkelerinin bazıları muhtemelen Yunanistan'ın acil çıkışı yönünde görüş bildirebilir" şeklinde görüş bildirdi.

Barr, borç yeniden yapılansdırmasının üzerinde anlaşmaya varılamayan bir konu olduğunu ve mali sıkılaştırmaının da aynı konumda olduğunu ifade etti.

Barr, "Önümüzdeki çeyrekler Yunan ekonomisi için çok zor dönemler olacak ve üYunanistan ve kreditörleri arasındaki güvensizlik muhtemelen sürecek" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)