BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaJP Morgan Türkiye için tavsiyesini korudu----

JP Morgan Türkiye için tavsiyesini korudu

JP Morgan Türkiye için tavsiyesini korudu
21 Mayıs 2013 - 09:24 www.finansgundem.com

JP Morgan,gelişmekte olan piyasa hisse senetlerinin performansındaki kötümserliğe dikkat çekti

 JP Morgan, dört büyük ekonominin büyüme rakamlarının yarattığı hayalkırıklığı ve çoğu sektör için 2013 yılı kar revizyonlarının aşağı yönlü olması nedeniyle gelişmekte olan ülke hisse senetleri piyasalarında sert rüzgarlar estiğini bildirdi.
JP Morgan Asya ile Gelişmekte Olan Ülkeler Stratejisti Adrian Mowat, şirketlerin hisse başına kar beklentilerinin düşeceği yönündeki beklentilerni koruduklarını belirtti.
Mowat, GSYH'daki büyüme düşük kalmaya devam ederken geçtiğimiz sene hisse başına karlardaki yüzde 4'lük düşüşün ardından bu yıl yüzde 16 büyümesinin beklendiğini dile getirdi.
JP Morgan Analisti, yılbaşından bu yana gelişmekte olan ülkelerin hisse senedi piyasalarının performansının ABD borsalarına kıyasla 1995'den bu yana en kötü durumda olduğuna dikkat çekti.
MSCI Gelişmekte olan Piyasalar Endeksi bu yıl yüzde 0,7 oranında düşerken MSCI BRIC endeksi yüzde 1,1 oranında geriledi.
Aynı dönemde MSCI Dünya endeksindeki yüzde 13'lük artışa karşılık, S&P 500 endeksi yüzde 17 oranında sıçradı.
JP Morgan, Rusya, Çin, Güney Afrika, Kore, Tayvan, Kolombiya için ''Ağırlığını Azalt'' tavsiyesini korurken, Türkiye, Hindistan Meksika, Tayland, Filipinler ve Peru için ''Ağırlığını Arttır'' tavsiyesinde bulunuyor.
 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)