BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporJose Mourinho’ya çılgın teklif----

Jose Mourinho’ya çılgın teklif

Jose Mourinho’ya çılgın teklif
06 Nisan 2023 - 17:42 www.finansgundem.com

İtalya Serie A takımlarından Roma'nın teknik direktörü Jose Mourinho, Suudi Arabistan'tan çılgın bir teklif aldı.

Roma’nın deneyimli teknik adamı Jose Mourinho, Suudi Arabistan Milli Takımı’nın başına geçmesi için yapılan teklifi kabul ederse, tarihin en fazla kazanan teknik direktörü olacak.

2021 yılında Roma’da göreve gelen 60 yaşındaki Mourinho, Cristiano Ronaldo’nun takımı Al Nassr’ın da hedefinde. Çünkü mevcut teknik direktör Rudi Garcia’nın sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Roma ile sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Mourinho, hem Al Nassr hem de Suudi Arabistan Milli Takımı’nın ilgisine sıcak bir yaklaşım sergiliyor.

Bu sezon Roma ile beklentilerin altında kalan bir performans sergileyen ve hayal kırıklığı yaşayan Mourinho, kulüp yönetimi ile kendisine gelen teklifler hakkında görüştü.

JOSE MOURINHO’YA 120 MİLYON EURO

Corriere dello Sport’a göre, Suudi Arabistan Milli Takımı görevi için Jose Mourinho’ya iki yıllık sözleşme ve senelik 60 milyon Euro maaş önerildi. Portekizli hocanın ilk sezondan sonra sözleşmeyi feshetme şansı olacak veya Amerika’da düzenlenecek olan 2026 Dünya Kupası’na kadar sözleşmesini uzatabilecek.

ROMA’DAN CEVAP BEKLİYOR

İtalya basınındaki haberlerde, Mourinho’nun Roma taraftarlarıyla güçlü bir bağı olduğu ancak, yönetimle yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamadığı iddia edildi.

Yönetimden yeni sezon için bir forvet, bir orta saha ve bir de savunma oyuncusu isteyen Mourinho, henüz Roma yöneticileriyle masaya oturabilmiş değil. Yeni sözleşmeyi sezon sonuna bırakmak istemeyen Mourinho, Roma yönetimi ile yol ayrımına düşmesi halinde Suudi Arabistan teklifini değerlendirmeye alacak.

Mourinho sürprizi! Yeni adresi Celtic...

 

Mourinho ve yardımcılarına 19.6 milyon sterlin tazminat

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)