BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaJay-Z'nin yeni albümü ücretsiz----

Jay-Z'nin yeni albümü ücretsiz

Jay-Z'nin yeni albümü ücretsiz
17 Haziran 2013 - 17:23 www.finansgundem.com

Samsung kullanıcıları Jay-Z'nin yeni albümünü ücretsiz indirebilecekler

Ünlü rap yıldızı Jay-Z ile Samsung’un bir müzik akış servisi konusunda görüşmeler yaptığına dair haberler geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Bu görüşmelerin ilk somut meyvesi nihayet ortaya çıktı ve Jay-Z’nin 7 Temmuzda piyasaya çıkacak yeni albümü ”Magna Carta Holy Grail”in Samsung Galaxy S4, Galaxy S III ve Galaxy Note II sahipleri tarafından bir uygulama aracılığıyla ücretsiz olarak indirilebileceği belirtildi.
Samsung kullanıcılarının albümü dünyanın geri kalanından üç gün önce dinlemeye başlayabileceği ifade edilirken, uygulamada albümün prodüksiyon aşamasına ilişkin görüntülerin de yer alacağı açıklandı. Uygulamanın 24 Haziran tarihinde Google Play’de yayınlanacağı açıklanırken, albüm indirme işleminin 4 Temmuzdan itibaren gerçekleştirilebileceği belirtildi. Şarkıların kalitesi hakkında bir açıklama gelmese de, Samsung’un kendi müzik uygulamasında yaptığı gibi 320 kbps kalitesindeki dosyaları kullanması bekleniyor. Uygulamanın Türkiye mağazasında yayınlanıp yayınlanmayacağı ise şu an için bilinmiyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)