BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİzmit İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı 1 yıl ertelendi----

İzmit İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı 1 yıl ertelendi

İzmit İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı 1 yıl ertelendi
22 Ağustos 2015 - 11:38 www.finansgundem.com

Kocaelispor'un, İzmit İsmetpaşa Stadı'nın yıkımının ertelenmesi için başlattığı kampanya olumlu sonuç verdi.

Türkiye'nin en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Kocaelispor'un iç saha maçlarını oynadığı İzmit İsmetpaşa Stadı ile ilgili yıkım kararı 1 yıl daha ertelendi.
 
1978 yılından bu yana hizmet veren stadyumun arazisi, geçtiğimiz yılın ağustos ayında, Alikahya bölgesinde yapılacak 33 bin kişilik yeni stadın yapımı karşılığında TOKİ'ye satılmıştı. Yapılan anlaşma çerçevesinde Türk futbolunda çok önemli bir yeri bulunan stadın yıkımına hemen başlanacaktı.
 


Ancak, iç saha maçlarını oynayacak başka stadı bulunmayan Kocaelispor yönetimi, yıkımı önlemek ya da yeni stat yapılana kadar erteletmek için kampanya başlattı. Kocaeli halkı da bir dönem süper lig'de fırtınalar estiren ancak şu günlerde Bölgesel Amatör Lig'e kadar düşen yeşil siyahlı kulübün başlattığı bu kampanyaya sahip çıktı.
 
KOCAELİSPOR YÖNETİMİ FACEBOOK'TAN DUYURDU
Yeşil siyahlı camianın bu dayanışması kısa sürede olumlu sonuç verdi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz'u telefonla arayarak İsmetpaşa Stadı'nın yıkımının 1 yıl ertelendiğini duyurdu. Bu gelişme, yeşil siyahlı kulübün Facebook sayfasından tüm Kocaelispor camiasına duyuruldu.
Kocaelispor Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan "Hep beraber başardık" başlıklı yazı şöyle:
 
"2015-2016 sezonunda da İsmetpaşa'dayız.
İzmit İsmetpaşa Stadı'nın yıkımının bir yıl daha ertelendiği haberi bugün itibariyle bizzat Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık tarafından Başkanımıza telefon ile iletilmiştir.
 
"HER KAPIYI SONUNA DEK ZORLADIK"
Maçları oynayabileceğimiz, on binlerce taraftarımızı ağırlayabileceğimiz alternatif bir stadyumun maalesef bulunmadığı şehrimizde Kulübümüz ve taraftarlarımızın mağduriyetinin önlenmesi için sezon biter bitmez Yönetim Kurulumuz olarak büyük bir mücadele yürüttük, çalmadık kapı bırakmadık, çaldığımız her kapıyı sonuna dek zorladık.
Taraftarlarımızdan, şehrimizden ve yerel basınımızdan aldığımız destek ve motivasyon ile 'Kocaelispor'un Kocaeli'nin en büyük sivil toplum kuruluşu' olduğu gerçeğini bir kez daha ispat ettik. Bu gerçek sayesinde başardık.
 
"İSMETPAŞA STADI'NDAKİ SON SEZONUMUZ"
Bu büyük mücadelemizde büyük katkıları olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık başta olmak üzere Kocaeli Valimiz Sayın Hasan Basri GÜZELOĞLU, AK Parti İl Başkanımız Sayın Şemsettin Ceyhan ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın M. Ergün TURAN'a camiamız adına teşekkür ederiz.
İsmetpaşa Stadı'nın son sezonunun Kulübümüze şampiyonluk getirmesi dileğiyle hayırlı olmasını temenni ederiz." 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)