BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir'de polis ekibine silahlı saldırı----

İzmir'de polis ekibine silahlı saldırı

İzmir'de polis ekibine silahlı saldırı
29 Ekim 2015 - 06:40 www.finansgundem.com

İzmir Buca'da devriye görevi yapan polis ekibine iki terörist tarafından silahlı saldırı yapıldı, atılan el bombası ise şans eseri patlamadı

İzmir'in Buca ilçesinde, devriye gezen polis aracına 2 terörist tarafından silahla ateş açıldı. Polis otomobilinin kırılan camından iki polis hafif yaralanırken, kaçan teröristlerden biri kovalamaca sonrası yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı resmi polis otosuna, devriye sırasında Buca bir sokaktan geçerken biri kadın 2 terörist tarafından silahla saldırıda bulunuldu. Polis otomobiline silahla ateş açan teröristler daha sonra yaya olarak kaçmaya başladı.

Bu sırada teröristlerce polis otomobiline doğru bir el bombası atıldığı fakat bunun patlamadığı öğrenildi. 



Saldırıda polis otomobilinin camının kırılması sonucu polis memurlarından biri hafif yaralandı. Polislerin takviye ekipleri çağırarak peşine düştükleri terör örgütü üyelerinden biri kovalamaca sonrası üzerinde silah ve el bombalarıyla yakalandı. Polis, üzerinde bomba olabileceği şüphesiyle teröristi pantolonunu çıkardıktan sonra gözaltına aldı. 



Bu arada saldırının ardından kaçarken yakalanan teröristin Bayram Ç. (24) olduğu belirlendi. Bayram Ç'nin üzerinde 1 otomatik silah, 1 tabanca, 1 el bombası, cep telefonu ele geçirildiği öğrenildi.

2 POLİS TABURCU EDİLDİ

Olaydan sonra ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesine kaldırılan polislerin tedavisi tamamlandı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen iki polis taburcu edildi.

KADIN SALDIRGAN ARANIYOR

Olaydan sonra kaçan 1.65 boylarında, sarışın kıvırcık saçlı beyaz tenli kadın saldırganın birkaç sokak ötede dolmuşa binip, otogar yakınlarında indiği öğrenildi. Polis diğer saldırganı yakalamak için bu bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)