BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir'de orman yangını ----

İzmir'de orman yangını

İzmir'de orman yangını
02 Temmuz 2020 - 23:20 www.finansgundem.com

İzmir'in Menderes ilçesindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. Yaklaşık 5 saatlik çalışma sonrası yangın kontrol altına alındı

Yangın, saat 20.00 sıralarında Menderes ilçesine bağlı Çatalca Mahallesi mevkiinde çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında dumanı görenler, durumu İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye 7 arazöz ve 2 dozerle ekipler gönderildi. Ekiplerin söndürme çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan, yangının 28 Ağustos 2019'da Karabağlar ilçesinde başlayan, daha sonra da Seferhisar bölgesine yayılan ve 5 bin hektar alanın kül olduğu bölgeye yakın olduğu öğrenildi. 

KONTROL ALTINA ALINDI 

İzmir'in Menderes ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangınına İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 60 arazöz, 5 dozer, 18 su tankeri, 15 teknik eleman ve 200 personel ile müdahale edildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı da arazözlerle söndürme çalışmalarına destek verdi. Yaklaşık 5 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalı devam eden yangın, ilk belirlemelere göre 4 hektarlık alanda etkili oldu. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)